INFONET-468X60-BANNER

Tradeunique pomera granice mogućeg u oblasti građevinarstva

27.11.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Nakon hotela u Sočiju, objekata Ruske Centralne Banke i  brojnih hotela u Evropi, Tradeunique još jednom pomera granice mogućeg u oblasti građevinarstva!

Hotel Hyatt Place u Ekaterinburgu u Rusiji je jedan od najzahtevnijih projekata koji je Tradeuniqe preuzeo na sebe do sada.

- Zahvaljujući znanju i stručnosti našeg tima, oborili smo sve rekorde kada je u pitanju brzina gradnje u najekstremnijim uslovima - rekli su iz ove kompanije.

Slika 1. „Hyatt Place“ u Ekaterinburgu

Ovo je jedan od poslednjih projekata koji je u toku i trenutno se radovi na zgradi hotela Hyatt privode kraju sa već izgrađenih 11 spratova.

Hotel Hyatt Place u Ekaterinburgu je važan iz više aspekata, on ulazi u istoriju kako po rekordnom roku izgradnje, tako i po njegovoj nameni.

Naime, ovaj novoizgrađeni hotel je namenjen za potrebe fudbalskog svetskog prvenstva koje će se održati u Rusiji 2018.

Samim tim Tradeuniqe je osećao dodatnu odgovornost da se svi radovi završe na vreme, a da se pritom ispune najviši standardi gradnje.

Za samo 11 meseci koliki je rok izgradnje, Hotel Hyatt Place u Ekaterinburgu će biti kompletno završen i imaće smeštajni kapapcitet od 150 soba i ostale sadržaje koji prate ovaj visoki standard. Kamen temeljac je postavljen 01.06.2017. godine, a hotel će biti svečano otvoren 01.05.2018.

Slika 2. Hotel „Yuzhniy“ u Sočiju

Podsećamo da Mirku Latinoviću ovo nije prvo delo koje mu ulazi u istoriju i obara nove granice - to je učinio i za nedavno održane Olimpijske igre u Sočiju 2014. Tada je za potrebe olimpijskih igara projektovao, izgradio i vodio investiciju hotela Yuzhniy u Sočiju.

Hotel Hyatt Place u Ekaterinburgu je još jedan dokaz da ni kratki rokovi ni ekstremni uslovi gradnje ne mogu biti izgovori za neuspeh kada su profesionalci u pitanju.

Slika 3. Hotel „Yuzhniy“ u Sočiju

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;