INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Visoke ocene državne delegacije Rusije za projekat „Hyatt Place”

27.10.2017. | Gradjevinarstvo.rs

U pitanju je izgradnja višenamenskog hotela smeštenog u centru evroazijskog kontinenta u Ekaterinburgu. Reč je objektu najsavremenijeg standarda koji propisuje lanac „Hyatt“ od 16 spratova sa 150 soba uključujući i ostale sadržaje koji prate ovaj visoki standard. Hotel će sadržati i salon-bar, brojne restorane, fitnes i spa centar, poslovni deo koji uključuje konferencijske sale i sale za sastanke, podzemne garaže na više nivoa i parking mesta oko hotela.

Slika 1. „Hyatt Place“ u Ekaterinburgu

Nakon hotela u Sočiju, objekata Ruske Centralne Banke, brojnih hotela u Evropi, ovim poduhvatom Tradeunique će sa hotelom „Hyatt Place“ postaviti novi reper pomerajući lestvicu na gore kada je u pitanju sistem i kvalitet gradnje, kao i arhitektonsko rešenje ovoga puta na evroazijskom kontinentu. Ovim projektom TQ potvrdjuje svoje mesto u samom vrhu graditeljskih dostignuća.

Podsećamo da je Tradeunique veliki sistem koji posluje više od 25 godina pojavljujući se kao investitor, koinvestitor, generalni projektant i generalni izvođač. Tradeunique karakteriše uspešna realizacija do sada nesvakidašnjih arhitektonskih dela u veoma kratkom vremenskom roku po sistemu „ključ u ruke“.

Predsednik kompanije Tradeunique Mirko Latinović je na konferenciji za novinare prilikom otvaranja gradilišta „Hyatt Place“-a izjavio da će se i ovoga puta primeniti poslovna formula koju Tradeunique praktikuje, a to je poštovanje evropskog standarda uz lokalnu logistiku kako bi se postigao svetski kvalitet uz ostvarenje predviđenog roka. Ovaj objekat biće završen za samo 11 meseci, s obzirom da je kamen temeljac postavljen 01.06.2017. godine, a da će  „Hyatt Place“ biti svečano otvoren 01.05.2018.

- Tradeunique nastavlja da udahnjuje život vizijama naručioca posla - istakao je Mirko Latinović.

Slika 2. „Hyatt Place“ u Ekaterinburgu

Radovi na izgradnji hotela „Hyatt Place” u Ekaterinburgu teku i bolje od predviđene dinamike nasuprot niskim temperaturama sa kojima se graditelji Tradeunique Holding susreću. Mnogobrojne državne delegacije Ruske federacije koje su obišle same radove, dale su visoku ocenu posebno kada je kvalitet gradnje u pitanju. Tradeunique i na ovom projektu još jednom potvrđuje (kao i na svom poslednjim izgrađenim objektima u Sočiju - hotelu „Yuzhniy“) da nemogući rokovi nisu nedostižni i da Tradeuniqueovi timovi i građevinska infrastruktura odolevaju i najsurovijim uslovima, kakav je u ovom slučaju i Sibir.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;