INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Šesta „Knauf Akademija“ održana na Kopaoniku

03.10.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Šesta po redu „Knauf Akademija“ održana je od 28. do 30.09. na Kopaoniku u organizaciji članica Knauf Grupe – Knauf-a, Knauf Insulation-a i AMF-a. Tradicionalno, ovaj događaj je okupio brojne stručnjake iz oblasti građevine koji su imali priliku da se informišu o savremenim trendovima u arhitekturi i građevinarstvu.

Predstavnici kompanija Knauf grupacije su prezentovali novitete iz oblasti zvučne zaštite i prikazali kompletna rešenja i softvere koji u značajnoj meri olakšavaju rad arhitekata i građevinskih inženjera.

Slika 1. Šesta po redu „Knauf Akademija“

Pored naših cenjenih profesora i arhitekata, na ovogodišnjoj konferenciji su po prvi put učestvovali eminentni predavači iz inostranstva. Predstavljanjem svojih projekata svi su dali poseban doprinos „Akademiji“, naglašavajući značaj zvučnog komfora u javnim objektima kao što su škole, hoteli i bolnice.

Ovogodišnjoj „Akademiji“ prisustvovalo je preko 220 gostiju, pretežno arhitekata i projektanata, te fakultetskih profesora. Pored gostiju iz Srbije, konferencija je okupila i brojne stručnjake i goste iz regiona - Makedonije, Hrvatske, BiH, Bugarske, Crne Gore i Albanije.

Slika 2. Šesta po redu „Knauf Akademija“

Tokom konferencije više puta je istaknut kontinuitet i kvalitet saradnje između firmi iz Knauf grupacije i stručne javnosti koji se realizuju na obostrano zadovoljstvo.

Prema rečima prisutnih, ovogodišnja „Knauf Akademija“ je u svakom smislu ispunila očekivanja, prevazišla sve prethodne i postavila visoke standarde za narednu godinu. Još jednom je potvrđeno da je „Akademija“ renomirani događaj na kome se značajni ljudi iz oblasti građevine i arhitekture rado okupljaju.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;