INFONET-468X60-BANNER

TECE d.o.o. je otvorio izložbeni salon i predstavio svoj novi korporativni identitet

26.09.2017. | Gradjevinarstvo.rs

TECE je dana 01.09.2017. godine otvorio vrata svog novouređenog izložbenog salona poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima, te predstavio svoje najnovije proizvode kao što su aktivacijski taster za pisoar „TECEfilo“, WC s funkcijom bidea „TECEone“, tuš profil „TECEdrainprofile“, dizajnerski RTL ventil i ulivni ventil za vodokotlić F 10.

Novootvoreni salon na Fallerovom šetalištu 16 u Zagrebu uređen je u prepoznatljivom dizajnu u plavo-beloj boji s osveženim logotipom i novim sloganom „TECE close to you“ – jer želi da bude blizu svojim partnerima i kupcima.

Slika 1. Sa otvaranja izložbenog salona

TECE nudi široku kolekciju ekskluzivnih tastera za aktiviranje ispiranja pisoara za privatna područja i objekte. Serije „TECEfilo“, „TECEplanus Urinal“, „TECEambia Urinal“ dostupne su sa frontovima od stakla, nerđajućeg čelika ili plastike. Eleganciju u kvalitetnim kupatilima osiguravaju metalni i stakleni tasteri „TECEsquare Urinal“ i stakleni tasteri iz serije „TECEloop Urinal“.

Slika 2. TECEfloor - sistem podnog grejanja koji se sastoji od cevi za grejanje, pribora za postavljanje, razdelnika i novog dizajnerskog regulatora

TECE je, između ostalog, predstavio i WC s funkcijom bidea „TECEone“ koji pruža savršenu intimnu higijenu s toplom vodom. Reč je o WC-u bez rezervoara za vodu, bez priključka električne energije i bez bojlera. „TECEone“ predstavlja jednostavnu eleganciju s dva dugmeta bezvremenskog dizajna i keramike bez ivica, čime je čišćenje maksimalno pojednostavljeno.

Poslovni partneri, kupci i saradnici su uz zakusku i čašicu tradicionalnog TECE piva uveličali ovaj događaj, a dobra atmosfera trajala je do večernjih sati.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;