INFONET-468X60-BANNER

Most u Barajevu stavljen u funkciju

25.09.2017. | Beoinfo

Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović obišli su danas (25.09.2017) novootvoreni most sa pristupnim saobraćajnicama na reci Barajevici, kao i 350 metara šetališta pored obale. Događaju su prisustvovali direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Branislav Popović, direktor Beograd-puta Ivan Tejić i direktor Beogradskog vodovoda i kanalizacije Dragan Đorđević.  

- U protekle tri godine urađeno je veoma mnogo u pitanju rešavanja imovinskog stanja zemljišta, kako bi ovaj most bio stavljen u funkciju. Sa Opštinom Barajevo  uredili smo 350 metara obale, što će biti nastavljeno kada se završi eksproprijacija zemljišta u nastavku, sa druge strane mosta. Takođe sa desne strane biće izgrađen dečji parkić, koji će biti povezan sa drvenim mostom - precizirao je gradski menadžer.  

Vesić je istakao da će klupe, đubrijere i ostali mobilijar na barajevskom šetalištu biti isti kao i na Sava promenadi,  a nabavljeni su od preduzeća Beograd na vodi.    

- Želeli smo da pokažemo i da Barajevo može da ima iste uslove kao i centar prestonice. Važno nam je i da Lazarevac, Obrenovac ili Barajevo imaju svoj uređeni centar, šetalište gde će ljudi moći da se okupljaju - naveo je Vesić.

On je podsetio da je u opštini Barajevo u protekle dve godine urađeno 13 kilometara regionalnih puteva, tačnije završen je put prema Vraniću i Draževcu, kao i od Ibarske magistrale prema centru Barajeva. Takođe je urađeno i oko 20 kilometara lokalnih, nekategorisanih puteva, podsetio je gradski menadžer.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;