IZOLACIJA-468X60-BANNER

Nastavljeni radovi na izgradnji petlji kod Norveške kuće u Gornjem Milanovcu

17.08.2017. | Glas zapadne Srbije

Radovi u sklopu druge faze na delu ukrštanja državnih puteva prvog B reda broj 22 (deonica Ljig - Preljina) i drugog A reda broj 177 (Takovo - Nevade), petlja Mala vaga kod Norveške kuće, nedavno su nastavljeni.

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević i direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine, Božidar Vučetić, posetili su gradilište i obišli radove.

- Završetkom ovih radova rešava se problem koji postoji još od izgradnje Ibarske magistrale. Vrednost radova je oko 36 miliona dinara. Rok za završetak je 15. novembar, mada očekujem da će izvođači radova pre roka da završe ovaj deo. Dinamika izvođenja radova je za sada dobra. Završetkom radova rešićemo i pitanje površinskih voda koje dolaze od naselja iznad Norveške kuće i to nam je važno zbog puta koji vodi za Lunjevicu. Želim da se zahvalim i Javnom preduzeću Putevi Srbije i gospodinu Drobnjaku, jer su nastavili radove čijim završetkom dobijamo jednu potpuno novu petlju za ulazak u Gornji Milanovac - rekao je Kovačević.

Milomir Živanović iz preduzeća Strabag Putevi Čačak kaže da se radi potpuno nova asfaltna podloga koja će biti ojačana.

- Potrudićemo se da posao završimo pre roka, jer nam polako stiže i jesen, kako bi izbegli loše vreme koje bi ometalo radove. Završetkom radova dobija se nova petlja za ulazak u grad i Lunjevicu, kao i za isključenje ka Beogradu - istakao je Živanović.

Izgradnjom petlje, takođe, dodatno se povećava i bezbednost svih učesnika u saobraćaju na ovoj deonici Ibarske magistrale.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;