INFONET-468X60-BANNER

„Knauf Akademija“ - lider u stvaranju trendova u arhitekturi i građevinarstvu

28.07.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Građevinski sektor neprekidno doživljava promene. Brojne inovacije, energetsko-efikasne i održive građevinske tehnologije se ubrzano razvijaju oblikujući pravac moderne arhitekture. Stoga je Knauf prepoznao potrebu građevinskih stručnjaka za stalnim usavršavanjem i osnovao jedinstveni događaj pod nazivom „Knauf Akademija“.

„Knauf Akademija“ ima za cilj da okupi stručnjake iz oblasti građevine, pre svega arhitekte i projektante, zarad predstavljanja najinovativnijih trendova i proizvoda na tržištu. Stalno prateći zahteve tržišta i njegovih kupaca, Knauf je veći dugi niz godina lider u stvaranju trendova u arhitekturi i građevinarstvu, čineći ga najpouzdanijim partnerom svih stručnjaka u građevini. Na „Knauf Akademiji“, učesnici imaju priliku da, kroz prezentacije vođene od strane predstavnika kompanije Knauf grupacije i gostujućih predavača, iz prve ruke vide i saznaju sve najvažnije o trenutnim i budućim trendovima  iz oblasti građevine.   

Na prethodnim „Kanuf Akademijama“, predstavljani su noviteti iz oblasti zaštite od požara, zvučne zaštite, energetske efikasnosti, suve gradnje, zelene gradnje, kao i iz mnogih drugih oblasti koje su zasigurno olakšale rad arhitekata i građevinskih inženjera u njihovim budućim poduhvatima.

Činjenica da je „Knauf Akademija“ uvrštena od strane Inženjerske komore Srbije u sistem permanentnog obrazovanja inženjera i činjenica da se boduje u skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom usavršavanju inženjera je dokaz da „Akademija“ u svakom smislu doprinosi obrazovanju i razvitku njenih učesnika.

- S obzirom na to da se „Akademija“ tradicionalno održava u renomiranim hotelima na zanimljivim mestima, učesnici imaju priliku da, pored stručnog usavršavanja, uživaju u blagodetima hotela i njegove neposredne okoline. Prethodne „Knauf Akademije“ su održane na Kopaoniku, Zlatiboru, u Subotici, na Ohridskom jezeru i Staroj planini, pa tako i za ovu godinu planiramo ekskluzivnu lokaciju - kažu iz ove kompanije.

Premanentno školovanje održava se tokom cele godine i to u „Knauf školskom centru“ u Zemunu i većim gradovima Srbije, kroz jednodnevene i dvodnevne seminare  za arhitekte, projektante i izvođače. Na zahtev školovanje se može održati i u vašem prostoru, projektnom birou ili firmi.

Programi i termini seminara i školovanja mogu se pronaći ovde.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;