INFONET-468X60-BANNER

ILGRAD materijali korišćeni u izgradnji kompleksa „A Blok“

27.07.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada na Novom Beogradu privodi se kraju završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa  od 7 objekata, od čega je 6 stambenih i jedan objekat poslovne namene. Radovi su započeti 2014. godine, a nakon kompletne izgradnje, krajem 2018. godine, ovaj moderan kompleks će se prostirati na 140 hiljada bruto kvadrata.

Slika 1. A Blok na Novom Beogradu

Insistirajući na globalnim trendovima, da se u okviru stambenog kompleksa nalaze svi drugi prateći poslovni I komercijalni objekti, „sve na jednom mestu"  i uvažavajući konstantno pomeranje granice ka boljem kvalitetu života, u kompleksu su zastupljeni ekološki materijali, savremeni i kvalitetni sistemi gradnje, kao i prateće komercijalne delatnosti u skladu sa potrebama modernog načina života. „A Blok“ je omogućio da se postave novi standardi u izgradnji stambenih i poslovnih objekata na beogradskom tržištu.

Slika 2. A Blok na Novom Beogradu

Svi radovi na izgradnji kompleksa „A Blok“ povereni su istaknutoj građevinskoj firmi EXING B&P koja je pokazala visoku stručnost i profesionalizam u izgradnji najvećih projekata u Beogradu i Srbiji, a upravo Ex Ing B&P je prepoznao u preduzeću ILGRAD pouzdanog partnera koji mu je omogućio da svojim proizvodima ispuni postavljene standarde u pogledu kvalitete izvedenih radova.

- Od početka izgradnje, u ovaj stambeno poslovni kompleks ugrađeni su naši visokokvalitetni sertifikovani materijali: lepkovi za termoizolaciju, keramiku i fasadne listele. Ponosni smo što doprinosimo da se ovaj kompleks izgradi u skladu sa novim standardima čime doprinosimo boljem kvalitetu stanovanja - rekli su iz kompanije ILGRAD.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;