STIHL na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

24.05.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija STIHL predstavila se na ovogodišnjem, 84. po redu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Na impresivnom štandu u Master hali, posetioci su imali priliku da saznaju sve što ih zanima o „STIHL“ i „VIKING“ uređajima, ali i da se lično uvere u kvalitet i snagu nove, inovativne tehnologije iz čuvene nemačke kompanije.

Kao svetski lider u inovacijama, a sa željom da odgovori zahtevima svojih korisnika, STIHL je razvio revolucionarni baterijski program, koji je sada dostupan i u Srbiji na više od 30 prodajnih mesta,  kod specijalizovanih prodavaca.

Tokom cele godine, svi zainteresovani imaju mogućnost da potpuno besplatno na 24 sata iznajme i sami kod kuće testiraju baterijski program kompanije STIHL i lično se uvere u snagu baterije Made by STIHL. U toku je i velika prolećna akcija koja traje do 15. juna, u okviru koje korisnici mogu da kupe „STIHL“ i „VIKING“ mašine po izuzetno povoljnim cenama i na 3 i više rata.

Više informacija o akciji i gde se mogu preuzeti baterijski uređaji za testiranje, nalaze se na sajtu kompanije: stihl.rs.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Srbija je danas največi evropski investitor...
Josip 16.07.2018.
Da li se prije početka zidanja zida na beto...
solis 14.07.2018.
Novi Sad je malo ispod radara, ali gradi se...
w 11.07.2018.
Koliko MHE je izgradjeno u evropskoj uniji?...
Goran 07.07.2018.
Molim Vas da mi odgovorite da li neko u Srb...