Donacija baterijske motorne kose kompanije STIHL KBC „Bežanijska kosa“

23.05.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Nemačka kompanija STIHL donirala je baterijsku motornu kosu „FSA 90“ KBC „Bežanijska kosa“ u Beogradu. U skladu sa vizijom osnivača, porodice STIHL, da proizvodi uvek treba da pomognu ljudima u radu u prirodi i devedesetogodišnjom tradicijom humanosti, kompanija je razvila savremeni, snažan i tih baterijski program.

- KBC „Bežanijska kosa“ raspolaže sa 19 hektara površine koje će na ovaj način brzo i lako moći da se održavaju. Uz pomoć ove donacije uspećemo da obezbedimo bolje uslove zaposlenima i pacijentima ove bolnice - istakla je Marija Zdravković, direktorka KBC „Bežanijska kosa“.

STIHL baterijski uređaji su jednostavni za upotrebu, snažni a zbog svog tihog rada idealni su za korišćenje u sredinama osetljivim na buku.

Svi zainteresovani mogu besplatno da testiraju baterijske uređaje na 24 sata, a listu prodajnih mesta mogu da pronađu na www.stihl.rs.

Kompanija STIHL svoje akcije nastavlja i narednog meseca donacijama u Nišu predškolskoj ustanovi „Pčelica“ kao i „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ u Novom Sadu.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Srbija je danas največi evropski investitor...
Josip 16.07.2018.
Da li se prije početka zidanja zida na beto...
solis 14.07.2018.
Novi Sad je malo ispod radara, ali gradi se...
w 11.07.2018.
Koliko MHE je izgradjeno u evropskoj uniji?...
Goran 07.07.2018.
Molim Vas da mi odgovorite da li neko u Srb...