INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Inovacije iz kompanije VELUX – krovni prozori sa trostrukim staklom

05.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Prema analizama Evropske komisije procenjeno je da u Istočnoj Evropi 37% stanovnika održava u svojim domovima nižu temperaturu zimi kako bi uštedeli novac. Gubitak energije često je uzrokovan odabirom nekvalitetnih materijala prilikom renoviranja. Polovina te energije odlazi pravo - kroz prozor. Odabir dobrih krovnih prozora podići će energetsku efikasnost, smanjiti izdatke, a ujedno poboljšati unutrašnju klimu prostorija doma u potkrovlju.

U jubilarnoj 20-oj godini prisutnosti na srpskom tržištu, kompanija VELUX lansirala je nove, energetski efikasne krovne prozore sa trostrukim staklom. Na postojeću ThermoTechnology™ strukturu, dodavanjem još jednog stakla u staklenu konstrukciju, VELUX je predstavio jedinstveni izolacioni sistem koji obezbeđuje značajnu uštedu energije, ali i neophodni mir i tišinu u potkrovlju.

- Ranije ste za takve energetske performanse krovnog prozora morali da platite premijum cenu, a sada tu tehnologiju činimo pristupačnom za masovnu upotrebu u kategoriji „Standard Plus“. Ugraditi VELUX proizvode u objekat, bilo da je vaš stan ili poslovni prostor, postalo je svojevrsna oznaka kvaliteta i signal budućim kupcima stanova da investitor razmišlja o kvalitetu, dugotrajnosti i komforu onih koji će živeti u potkrovlju - izjavila je Tamara Milovanović, generalna direktorka kompanije VELUX Srbija d.o.o. i dodala: - VELUX nije samo krovni prozor – to je čitav sistem, niz proizvoda koji pojedinačno imaju svoju funkciju, a ugrađeni zajedno pružaju komfor, sigurnost i miran san korisnicima.

VELUX krovni prozori „Standard Plus“ kategorije pružaju i do 15% bolju toplotnu izolaciju u odnosu na prozore prethodne kategorije, što osim na kućni budžet, pozitivno deluje na zdravlje i opšte blagostanje ukućana. Ušuškan prozor bez promaje, manje spoljašnje buke, manji gubitak toplote zimi, manja potreba za hlađenjem leti - razlozi su zbog kojih je VELUX decenijama lider na tržištu krovnih prozora.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;