INFONET-468X60-BANNER

U martu temelj za "Ada Mall"

13.02.2017. | V.R.-K.M. | Novosti

Radovi na novom tržnom centru „Ada mall", u Radničkoj ulici, na prostoru bivše fabrike „Minel", počeli su ovog meseca, pošto je završeno ispitivanje zemljišta. Rušenje ostataka prethodnog objekata privodi se kraju, a posetioci bi u ovaj šoping-centar mogli da uđu krajem naredne godine, potvrđuju iz kompanije GTC, investitora projekta.

Iako je bilo najavljeno da će radovi početi krajem prošle godine, rušenje bivše „Minelove" fabrike na opštini Čukarica, i sanacija terena kao priprema za građevinske radove kasnila je. Razlog tome je građevinska dozvola, koja je izdata tek krajem januara, pa su na placu u Radničkoj ulici, od početka meseca radnici i mašine za rušenje. U kompaniji GTC Srbija ne očekuju komplikacije, s obzirom na to da je prethodno urađeno detaljno ispitivanje zemljišta Saobraćajnog instituta CIP.

- Posle rušenja i sanacije terena, predviđa se da početak radova počne u martu, kako bismo ispoštovali rokove i prve potrošače u šoping-centar primili krajem 2018. godine - kažu iz kompanije GTC Srbija.

Građevina inovativnog dizajna, talasastog oblika i stepenaste spratnosti, prostiraće se na 34.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje. Šoping-centar će imati tri sprata, oko stotinu lokala, sprat za zabavu i restorane, ozelenjene terase, sa oko 1.000 parking-mesta, što će ga činiti najvećim komercijalnim objektom na opštini Čukarica.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;