INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Vodeći proizvođač nedestruktivne test opreme i na tržištu Srbije

17.11.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Svedoci smo da na tržištu građevinske opreme i materijala ima veoma puno firmi koje nude proizvode različitih cena i kvaliteta. Firma Melco-Buda koja posluje u Srbiji prepoznala je i uverila se u kvalitet građevinske opreme koju nudi renomirana firma iz Švajcarske koja postavlja industrijske standarde za prenosnu test opremu za ispitivanje svojstava betona, tvrdoće metala i papira.

Shodno tome Melco-Buda d.o.o. je ovlašćeni uvoznik Proceq, Švajcarska programa profesionalnih instrumenata za testiranje betona i metala za tržište Srbije.

Proceq je svetski lider u razvoju i prodaji prenosne ne-destruktivne test opreme za beton, koja omogućuje korisnicima da poboljšaju svoje performanse uz smanjenje troškova prilikom terenske analize svojstava betona. Ova kompanija je izmislila „Original Schmidt“ čekić za beton; prvi u svetu i najšire korišćeni prenosni test uređaj za testiranje svojstava jačine betona. Takođe, sa pokretanjem proizvodnje „Profoscope“ uređaja, Proceq je predstavio prenosni detektor armature koji je jedinstven na tržištu prenosne test opreme.

Za primenu u nedestruktivnom lociranju i vizuelizaciji armature ovi instrumenti nude i merenje debljine betonskog sloja i dijametra šipki armature.

Proceq instrumenti za analizu vlažnosti i korozije omogućuju izvođačima radova da ograniče zadatke održavanja na armiranom betonu na oblasti gde je to stvarno potrebno i pomažu u prevenciji buđi i pojave većih oštećenja usled povećane vlažnosti u betonu.

Pored navedenog, u Proceq paleti proizvoda se nalaze i instrumenti za ultrazvučno testiranje, testeri površinske jačine betona neophodani za dijagnostiku oštećenja građevinskih struktura kao i za kompletnu proveru radova renoviranja i, na kraju, testere propusnosti koji brzo i nedestruktivno vrše merenje kvaliteta sloja betona u pogledu dugotrajnosti.

Više o ovome pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;