Zapažen nastup Isuzu vozila na BG CAR SHOW 05

21.03.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 05, firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, u hali 4 Beogradskog sajma, izložila je veći deo aktuelne game komercijalnih vozila ovog japanskog proizvođača, koji ove godine slavi tačno 100 godina postojanja.

Predstavnicima medija se prvog dana manifestacije obratio izvršni direktor TRIO Motorsa, Živko Marković, koji je na press konferencije predstavio aktuelne planove Isuzu dilerske mreže u Srbiji i upoznao prisutne kamionskim programom na domaćem tržištu.

Na veoma posećenom štandu, svakako najveća atrakcija jeste „D-MAX Monster Truck“, u atraktivnoj mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane TRIO Motorsa, s napomenom da se njegova dodatna oprema može bez problema ugraditi i na bilo koji drugi „D-MAX“. Cena izloženog modela iznosi 34.980 evra (+PDV).

Još jedan specijalizovan Isuzu pick-up na štandu bio je „D-MAX“ sa hidrauličnom teleskopskom platformom (tzv. „korpom“), idealno vozilo za komunalne službe održavanja ulične rasvete, koje zajedno sa nadogradnjom Socagio A314, iznosi 49.900 evra (+PDV).

Pored dva „specijalna” „D-MAX“ modela, svoje mesto na štandu našao je „obični” i „D-MAX Crew Cab“ u „Solar Plus“ paketu opreme, sa cenom od 27.450 evra (+PDV), koji je već prvog dana sajma pronašao put do svog vlasnika, a veliko interesovanje za izloženi model pokazali su i ostali posetioci.

Po prvi put je predstavljen i deo kamionskog programa, i to kamiona N i P-serije. „N35 Crew“ (sa produženom kabinom), ukupne nosivosti do 3,5 tona, koji se koji se može voziti i sa vozačkom dozvolom B kategorije, u izloženoj verziji sa tovarnim sandukom, košta 24.950 evra (+PDV).

Drugi prikazani kamion jeste nešto veći „P75 K Serie Blue“, sa Euro VI motorom, ukupne nosivosti do 7,5 tona, koji startuje od 31.900 evra (+PDV), bez nadgradnje. Pored kamiona prikazanih na štandu, svim zainteresovanim je, ispred hale 4 Beogradskog sajma, bio dostupan i „N35“ kao test-vozilo.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Da li će projekat "Beograd na vodi" značajno pokrenuti građevinarstvo u Srbiji?
Ovdašnji 23.03.2017.
Odgovor Muji: Da problem odmah personalizu...
mujo 20.03.2017.
Zasto mi ne napravimo tako nesto.
Ognjen 16.03.2017.
Poštovani,
nisu roditelji krivci. Oni ...
Vlada 13.03.2017.
Kada se ne zurim, najednostavnije mi je pre...
Monika 10.03.2017.
Strasno! Svi su mogli u vazduh da odu.