INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Okrugli sto o zelenom novinarstvu na Sajmu i konferenciji zelene gradnje

10.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Kako najbolje ispričati priču o zelenoj gradnji i kako podstaći i navesti učesnike zelene gradnje da ispričaju ono što će da zainteresuje javnost ali  i urednike TV i štampanih medija i natera ih da je objave ili emituju, biće glavna tema sesije o zelenom novinarstvu u okviru manifestacije posvećene zelenoj gradnji.

Sajam i konferencija zelene gradnje „Green Building Expo and Conference“ biće održani od 2. do 4. novembra  Beogradu u Belexpo centru u organizaciji kompanije Energo, a  u saradnji i partnerstvu sa Američkim Savetom zelene gradnje USGBC (United States Green Building Council), tvorcem vodećeg  protokola sertifikacije „LEED“ („Leadership in Energy and Environmetal design“).

Učesnici  su ugledni domaći i svetski stručnjaci i kompanije iz ove oblasti, a najvažniji događaj posvećen održivom razvoju zelenog građevinarstva i svih pratećih delatnosti uživa podršku Grada Beograda i  mnogobrojnih ambasada u Srbiji.

Okrugli sto o zelenom novinarstvu biće održan 3.novembra u 15 časova  i namenjen je novinarima i onima koji se bave marketingom, kako bi se bliže upoznali sa zelenom gradnjom, njenim sadržajem, potencijalima i najboljim modelima i kanalima za plasiranje u medijima.

Moderator ove sesije biće Joseph Crea, izvršni direktor za marketing i komunikacije u Američkom savetu zelene gradnje USGBC gde radi na razvoju, implementaciji i realizaciji svih komunikacionih strategija. Crea je na početku karijere bio novinar i reporter, a potom je počeo da se bavi marketingom i postao poznato ime u toj oblasti. Specijalnost su mu digitalne komunikacije za vodeće američke menadžere, kao i razvoj holisičke strategije komunikacija.

Više o ovome pogledajte ovde.

Prijava-registracija za sve novinare koji su zainteresovani da učestvuju na predavanju o Zelenom novinarstu vrši se putem e-mail-a koljensic@greenbuildingexpo.rs do 26.10.2016. godine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;