Trimo inženjering započeo Novu 2010. uspešnim završetkom projekata

15.01.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Trimo inženjering sa prvim radnim danom Nove godine počeo je radove na objektima »Shadows« i »Gerbi«, a drugu fazu izvođenja na objektu »Idea - Jugodrvo« završio u roku.

Objekat tržnog centra »Idea – Jugodrvo« u Smederevu, koji ima površinu od 4.000m2, predstavlja kompletno rešenje rekonstrukcije i dogradnje objekta, koje podrazumeva izradu potkonstrukcije, fasade i krova. Planirani rokovi za izgradnju objekta su do kraja januara, što podrazumeva sve četiri faze.

Na fasadu su horizontalno postavljeni standardni vatrootporni Trimoterm paneli sa ispunom od kamene vune, dok su u sklopu objekta, na nadstrešnicu, ukomponovani i paneli P line by trimo sa ispunom od tvrde poliuretanske pene.

Novi projekti, »Shadows« (poslovno-skladišni objekat) i »Gerbi« (proizvodni objekat za proizvodnju najlonskih i pamučnih čarapa), oba u Beogradu - takođe predstavljaju kompletna rešenja izgradnje objekata (potkonstrukcija, fasada i krov), sa ukupnom površinom od 3500m2. Na fasade oba objekta biće horizontalno postavljeni standardni vatrootporni Trimoterm paneli, a završetak radova – ukoliko to dozvole vremenski uslovi – očekuje se do kraja januara.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Kordunas 12.11.2018.
Nadamo se skorom početku radova i kraju tog...
Dragica 09.11.2018.
Ma kako da ne...bas joj verujemo.
Neš 01.11.2018.
Komentara 0 tako će i ostati to je sve lep...
Barmen 27.10.2018.
Ako pogledamo armiranu plocu, stub ili gred...
mile 24.10.2018.
Kada cemo mi da napravimo takav most?