INFONET-468X60-BANNER

Moderni sistemi grejanja Rovex Inženjering

03.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Zamisliti moderne sisteme grejanja bez elektronike, koja je odavno ušla u sve segmente života, je nemoguće. Bez daljinskog upravljanja i mobilnih komunikacija ne može se zamisliti svakodni život. Norveška firma ADAX lansirala je na tržište grejna tela koja su spoj moderne tehnologije i konvektorskog načina grejanja. Norveškim radijatorima jednostavno se reguliše i programira temperatura u domu. Oni su prilagođeni svim uzrastima od male dece od 2 godine do starijih osoba od 77 godina.

- Poziv telefonom može uključiti Vaš sistem grejanja, reći Vam kolika je temperatura u Vašem domu ili podesiti želejnu temperaturu. Moderna tehnologija štedi Vaš kućni budžet i štiti prirodnu okolinu – kažu iz kompanije Rovex Inženjering.

Moderni sistemi grejanja spoj su ekonomije, ekologije i estetike. Moderni radijatori uklapaju se u svaki prostor, zauzimaju minimalno mesta na zidu i ne zagađuju životnu okolinu. Osnovni zahtevi koje moderna arhitektura postavlja na sisteme grejanja su: poboljšanje komfora života u domu; smanjenje količine utrošene energije i smanjenje računa za energiju; smanjenje rizika od kondenzacije na zidovima; da prašina, prljavština, polen i grinje ne cirkulišu kroz dom; da precizna regulacija omogučava da se svaka prostorija u stanu greje kada se želi i sa temperaturom koja se želi; da uređaji budu nečujni, da je jednostavna instalacija i održavanje.

Dugogodišnja garacija obezbeđuje da jedino šta mora da se uradi na sistemu je da se podesi temperatura i da se na početku sezone usisa prašinu koja se tokom protekle sezone nakupila na grejnom elementu. Garancija je 5 godina.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;