INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Knauf Insulation dobitnik prestižnog priznanja „Superbrands“

15.06.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Nemačka kompanija Knauf Insulation dobitnik je prestižnog priznanja „Superbrands“, kao broj jedan „Korporativni Superbrands Srbije“.

Kompanija Knauf Insulation proizvodnjom kamene vune, jedinstvenog izolacionog materijala, koji pruža toplotnu, zvučnu i zaštitu od požara, ispunila je tri glavna kriterijuma za dobijanja ovog priznanja, a to su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, korporativna odgovornost, odnosno odgovorno poslovanje.

- Uvođenjem napredne „ECOSE“ tehnologije u proizvodnju kamene mineralne vune u fabrici u Surdulici, januara 2016. godine, postali smo vodeći inovator i jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača izolacionog materijala u Srbiji - rekao je generalni direktor kompanije Knauf Insulation za Balkan Tihomir Civkaroski i dodao da ova tehnologija predstavlja revoluciju u sferi izolacionih materijala, jer na ovaj način proizvedena kamena mineralna vuna sada ne sadrži dodati formaldehid i predstavlja potpuno ispravan i ekološki prihvatljiv materijal.

Značaj nove tehnologije u proizvodnji kamene mineralne vune i njenog kvaliteta prepoznat je i od strane domaćih kupaca i saradnika, tako da su kapaciteti fabrike u Surdulici rasprodati svakog meseca.

Dokaz da je ovaj proizvod broj jedan na listi izolacionih materijala su i brojna evropska priznanja, među kojima je „Eurofins“ koji je dodeljen proizvodima sa „ECOSE Tehnology“ za poboljšani kvaliteta unutrašnjeg vazduha u prostorijama gde se ovi inovativni proizvodi ugrađuju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;