INFONET-468X60-BANNER

Sele parking sa Slavije

31.03.2016. | N. Vukić | Novosti

Novo ruho za Slaviju podrazumeva ne samo rekonstrukciju kolovoza i tramvajskih šina, već i selidbu parkirališta sa najpoznatijeg trga u Beogradu. Planirano je da tokom obnove ovaj prostor bude namenjen za odvijanje saobraćaja.

U Gradskoj upravi kažu da će pravac od Makenzijeve prema Kralja Milana i Beogradskoj biti prohodan jer će na prostoru gde je sada smeštena služba „Parking servisa“ biti izgrađena privremena saobraćajnica.

- Parking-prostor između Beogradske i Ulice prote Mateje se ukida i iskoristiće se za odvijanje pešačkog saobraćaja u vreme radova – objašnjava Luka Petrović, direktor „Agencije za investicije“. - Dok će parking između Prote Mateje i Alekse Nenadovića ostati u funkciji i tokom radova, a i kasnije.

U JKP „Parking servis“ su nam potvrdili da su obavešteni i spremni za selidbu.

- Planirano je da se potpuno izmesti „Fast-park“ i deo gde „pauk“ donosi vozila, a trebalo bi da ostane u upotrebi parkiralište sa desne strane Ulice prote Mateje – rekli su u ovom preduzeću. - Sve što nadležni budu tražili od nas mi ćemo uraditi.

Oni dodaju da se po završetku rekonstrukcije Trga Slavija neće vraćati na prostor koji će se tokom radova koristiti kao privremena saobraćajnica. Naime, na mestu sadašnjeg montažnog parkirališta prostor će biti prenamenjen.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;