INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Zatvoren Tošin bunar

22.03.2016. | N. Vukić | Novosti

Proširenje Ulice Tošin bunar počelo je krajem prošle godine, a planirano je da neimari završe posao do maja. Vrednost radova je 129 miliona dinara.

Radovi napreduju, ali ih usporavaju podzemne instalacije koje nisu prikazane u postojećim planovima. Zbog izmeštanja kablova potrebno je prekopati kanalima postojeći deo kolovoznih traka, te je neophodno zatvaranje ulice. Samo izmeštanje svih kablova će raditi Elektrodistribucija i „Telenor“, a izvođač radova AR „Gradnja“ će kopati kanale.

Po završetku svih radova, Tošin bunar će imati po tri kolovozne trake sa obe strane, razvodno ostrvo na sredini, osvetljenje, kanalizaciju i vodovodnu mrežu. Ova saobraćajnica će se nadovezati na Unutrašnji magistrali prsten (UMP) koji će, u jednom smeru, voditi ka Mostu na Adi, a u drugom će povezati taj deo grada sa Bežanijskom kosom i dalje sa Surčinom.

Nastavlja se izgradnja UMP

U aprilu se nastavlja izgradnja Unutrašnjeg magistralnog poluprstena, od Tošinog bunara do Đorđa Stanojevića. Ova deonica dugačka je dva kilometra i ima tri četvorokrake raskrsnice, dve rampe i četiri priključka po sistemu uliv-izliv. Raskrsnice se nalaze na ukrštanju sa Bulevarom Crvene armije, Omladinskih brigada i Tošinim bunarom.Krajnji rok za uvođenje izvođača u posao je 7. april ove godine, a za izgradnju je zadužena španska firma „Rubau“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;