INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Na Beogradskom sajmu počeo Četvrti međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE

05.11.2009. | Gradjevinarstvo.rs

Četvrti međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE održava se od 5.do 7. novembra na Beogradskom sajmu. Kao i prethodnih godina, na BelRE sajmu, okupiće se investitori, graditelji, vlasnici zemljišta, arhitekte, projektni menadžeri, konsultanti, posrednici u prometu nekretnina i krajnji korisnici.

Među izlagačima su: Bomex Holding, Colliers International Srbija i Crna Gora,Verano Group, Hypo Rent, Erste banka, Tradeunique, Legat, Yu kapital, Smart-invest doo Budva, Immorent, Trimo Inženjering, Hemel, Profitim, Eurostan, Europa Exclusive, Radulović RE, grad Zrenjanin, opština Kanjiža, Danos – BNP Paribas, jedna od tri najveće evropske finansijske grupacije.

Glavni sponzor je Bomex Holding, internacionalna kompanija koja posluje na tri kontinenta. Ukupna investicija BOMEX-a u Srbiji je više od 40 miliona evra, dok su u Makedoniji i Turskoj investirali 25 miliona evra u poslednjih nekoliko godina. Bomex na BelRE sajmu predstavlja jedinstven i po svemu ekskluzivan projekat na Dedinju, Royal apartments.

Welcome sponzor BelRE sajma je Verano Group, a tradicionalni opening parti biće u hotelu Zira.

Na BelRE konferenciji govoriće se o mogućnostima za razvoj tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, koji biznis modeli su se pokazali najefikasnijim u trenutnom kontekstu, da li će Srbija, Hrvatska, Slovenija i Crna Gora ostati atraktivne za investicije, o urbanom menadžmentu, o nacrtu zakona o posredovanju u prometu nepokretnosti, kako preživeti krizu i obezbediti najbolje uslove u
bankama.

Među potvrđenim govornicima su: Robert Schweizer, CEO Balkans RE i potpredsednik za investicije za region Centralne Evrope u jednom od najvećih investicionih fondova, Merrill Lynch; Jovan Jovanović, direktor Danos - BNP Paribas, jedne od tri najveće finansijske grupacije u Evropi; Goran Gojaković, direktor investicija Bomex Holding-a; Jovica Jakovac, direktor Colliers International Srbija i Crna Gora; Žaklina Gligorijević, direktorka Urbanističkog zavoda Beograda; gradonačelnik Niša i mnogi drugi. Beogradski sajam nekretnina BelRE postao je najznačajniji događaj na tržištu nekretnina u regionu.

Prvi BelRE sajam održan je 2006. godine - kada je Beograd proglašen za grad budućnosti južne Evrope, a Srbija dobila status kopredsedavajućeg u OECD-u. Prošlogodišnji BelRE je imao preko 90 izlagača iz Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije, Italije, Bugarske, Rumunije, Austrije, Španije, Rusije i preko 4.500 posetilaca.

Ove godine, sa nešto manjim brojem izlagača, pod sloganom Vreme je za kupovinu dočekuje investitore iz zemlje i inostranstva. Istraživanja pokazuju da su cene u regionu na najnižem nivou u poslednjih nekoliko godina, i da će već od sledeće godine početi da rastu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;