INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mali o "slučaju fenol": Rezultati u sredu, neko će odgovarati (video)

07.09.2015. | Tanjug

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da do srede (9. septembar 2015.) očekuje rezultate analiza koje bi trebalo da pokažu da li je u izgradnji vrtića „Dragan Laković“ na Novom Beogradu korišćen otrovni fenol i da će odgovorni, ako se pokaže da je bilo propusta, odgovarati.

On je, novinarima rekao da „u trenutku primopredaje vrtića“, odnosno u vreme kada je vrtić otvoren, nije bilo nikakvih problema, ali da ne želi ništa da prejudicira pre nego što budu gotove analize, koje će pokazati da li je reč o otrovnoj materiji u betonu, laminatu, igračkama ili nameštaju.

- Kada analize stigu, u sredu će biti konferencija za novinare, pogledaćemo rezultate, pa ću vam reći šta ćemo dalje. Ako analiza pokaže da je nešto pogrešno urađeno, neko će odgovarati. Ne može u nedogled to da traje, a da niko nije kriv. Ja to neću da prihvatim – rekao je Mali.

Podsećajući da je juče dao nalog da se mališani izmeste iz vrtića, Mali je rekao da je neprihvatljivo da izvođači radova, dobavljači materijala ili nadzorni organi ne odrade svoj posao kako treba.

- Ako grad može sve svoje obaveze na vreme, najmanje što očekujemo je da druga strana učini sve da nam zgrade, a posebno vrtiće, da u ispravnom stanju. Svako ko je odgovoran, biće procesuiran – poručio je gradonačelnik.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;