INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

„BEST design week“ peti put za redom

08.05.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Seminar dizajna i brendiranja, BEST design week, će ove godine od 30. maja do 6. juna biti održan petu godinu za redom u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, u saradnji sa italijanskom školom mode I dizajna Accademia del Lusso. Prijave traju do 22. maja.

Cilj projekta je da studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu besplatno omogući da savladaju ili usavrše principe dizajna i brendiranja. Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti će tokom pet dana programa doći do finalnog dizajnerskog proizvoda.

Seminar se sastoji iz tri radionice:

  • Design Basic – namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
  • Design Advanced – namenjen je studentima Arhitektonskog fakulteta koji već imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja. Arhitektonski fakultet je prepoznao značaj ove radionice, a njenim polaznicima je omogućeno da dobiju 2 ESPB boda. (Evropski sistem prenosa i akumulacije bodova).
  • User Experience Design– predstavlja relativno novu granu IT industrije orijentisanu na kreiranje brzih korisničkih aplikacija i ima za cilj da omogući vezu između softvera i čoveka, tako da softver bude što pogodniji i razumljiviji za rad. Za učešće u ovoj kategoriji takmičenja prijavljivaće se studenti koji poseduju osnovno znanje web programiranja i rada u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Po završetku seminara, svi učesnici dobijaju sertifikat o učešću na BEST Design Week-u. Projekat su podržali Grad Beograd, Univerzitet u Beogradu, DEVANA Technologies i Mad Head Games.

Za više informacija posetite zvaničnu internet stranicu BEST Design Week-a

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;