INFONET-468X60-BANNER

U pravom svetlu - LEDVANCE

28.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Najsavremenije LED svetiljke i sijalice koje pokrivaju širok spektar zahteva za osvetljenjem maloprodajnih objekata – od naglašenog osvetljenja u buticima do uniformnog osvetljenja u velikim supermarketima asortiman su kompanije LEDVANCE. U širokoj ponudi LEDVANCE izdvaja sisteme shop lighting osvetljenja.

U pravom svetlu - LEDVANCE

Osvetljenje svih tipova prodajnih objekata (shop lighting) postavlja izuzetno visoke specifične zahteve i to u visokoj reprodukciji boja, visokoj fleksibilnosti I atraktivnosti određenih zona. Osnovna funkcija osvetljenja u buticima je da obezbedi akcentovano osvetljenje kao i mogućnost čestih promena akcentovanih zona. U supermarketima je potpuno drugi princip osvetljenja. Bitno je omogućiti uniformnost osvetljaja i takođe, dobro osvetliti police i ostale pozicije sa robom. Da bi se ovo postiglo potrebno je koristiti svetiljke sa različitim uglovima osvetljaja. U svakom slučaju, neophodno je smanjiti koeficijent blještanja i svakako postići maksimalnu energetsku efikasnost, što duži životni vek i što bržu ugradnju.

Minimalistički šinski reflektori za akcentno osvetljenje

LEDVANCE šinski reflektori Tracklight Spot from LEDVANCE je izuzetno kompaktna familija reflektora predviđena za širokorasprostranjene trofazne šine. Karakterišu ih minimalistički stajling u slim kućištu zadržavši LEDVANCE „Scale“ dizajn. Tri dimenziono različita kućišta opremljena sa 25, 35 i 55W spot LED modulima posebno su dragi arhitektama za opremanje raznih tipova prodavnica. Zahvaljujući bajonet konektoru standardni reflektor sa 24 stepeni svetlosnim snopom lako je zameniti sa reflektorima od 15 ili 38 stepeni. Aluminijumski reflektor i crni prsten omogućuju neverovatni stepen blještanja (UGR<16). Takođe reflektori imaju odličan stepen reprodukcije boje od CRI>90 što je jako značajno za prodajne prostore. Radi dizajnerskog efekta LEDVANCE nudi reflektore u mat beloj, mat crnoj kao i sivoj boji.

U pravom svetlu - LEDVANCE

Flexibilni šinski sistem osvetljenja za brzu instalaciju

Novi LEDVANCE TruSys šinski system nudi potpunu uniformnost osvetljaja u velikim supermarketima, outlet ili trgovinskim centrima, prodavnicama sa dugačkim nizovima polica i slično. Ovaj svestrani sistem sastoji se od šina i izuzetno tankih, ravnih linearnih svetiljki sa jednostavnom klik montažom u nepregledne kontinuirane ili isprekidane linije. Energetska efikasnost je odlična zahvaljujući svetlosnoj efikasnosti od preko 135lm/W. Karakteriše ga elegantan i sveden dizajn i jednostavna i brza instalacija. Može se montirati direktno na plafon ili na visećem sistemu. Četiri različite optike optimalno pokrivaju sve potrebe za osvetljenje svakog tipa prodajnog prostora – double asymmetric za osvetljenje po dve police, wallwasher za osvetljenje polica sa jedne strane, širokosnopni za niže plafone I uskosnopni za montažu na visokim prostorima.

U pravom svetlu - LEDVANCE

Downlighteri, spot svetiljke, LED retrofit i ostalo za kompletiranje osvetljenja prodajnih prostora

LEDVANCE u svojo ponudi ima i nove generacije ostalih svetiljki u mnogo kombinacija dizajna, temperature svetlosti, niskih UGR faktora… Izdvaja se serija spotlight svetiljki u više tipova kućišta, snage, upravljanja…

Definitivno je kompanija LEDVANCE u segmentu shop light-a pokazala da, na veliko zadovoljstvo arhitekata i lighting planera ima kompletnu ponudu izuzetno kvalitetnih svetiljki i sijalica za ovaj segment osvetljenja. Dodatno olakšanje planerima je to što su sve LEDVANCE svetiljke ulistane u Relux i Dialux softverima za svetlotehničke proračune.

U pravom svetlu - LEDVANCE

U segmnentu LED izvora svetla kompanija LEDVANCE zastupljena je na tržištu preko svog Brenda OSRAM.

Više informacija na: www.ledvance.com

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;