INFONET-468X60-BANNER

Mogal skelsko platno

20.08.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Mogal d.o.o. specijalizovana je za štampu na velikim zaštitnim građevinskim mrežama za skele i ograde i štampu na velikim formatima različitih materijala (baner ciradna platna, meš platna, PVC folije, OWV folije, Kanvas slikarska platna...). Za štampu se koriste mreže za skele i ograde, građevinska platna, mreže za građevinu, zaštitna mreža i sl.

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno

U svojoj osnovnoj formi skelsko platno je zakonska obaveza kojom se poboljšava bezbednost na radu. Ipak, ono može biti mnogo više od toga.

Mogal skelsko platno vidi kao priliku da vaš brend učini vidljivim. Bilo da ste iz građevinske branše kao proizvođač materijala za fasade ili drugih materijala, investitor koji želi da potencijalne klijente pripremi na funkciju završenog objekta ili ponudi jedinice u izgradnji, ili samo želite da na veoma povoljan i upečatljiv način istaknete svoj brend u dogovoru da investitorima nekog objekta, skelska platna su pravo rešenje.

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno Bekament

Nasuprot drugim vidovima reklame, troškovi su jednokratni, a svoje platno možete koristiti na više objekata. Nema troškova održavanja, nema mesečnog zakupa, nema vrtoglavih iznosa. Platno je u funkciji tokom trajanja izgradnje objekta, a samim svojim dimenzijama privlači pažnju prolaznika i potencijalnih klijenata. Mogućnosti primene su velike i različite.

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno Maxima

Prednosti skelskog platna sa štampom:

  • Ispunjavate zakonsku obavezu obezbeđivanja gradilišta i istovremeno podižete vidljivost vašeg brenda.
  • Nemate problema sa inspekcijom zaštite na radu.
  • Ne plaćate zakup i montažu. Svi troškovi po jednom platnu su jednokratni.
  • Može stajati na objektu više meseci.
  • Prilikom završetka objekta, platno možete preneti na drugi objekat.

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno Ilgrad

Cena platna sa štampom je od 0,5 eura/m². Za veće količine, uslove plaćanja (avansno) cena može biti još povoljnija. U datu cenu je uračunato platno po metru kvadratnom i štampa željenog logotipa ili teksta u jednoj, dve, tri boje ili pun kolor. Boja kojom se štampa je otporna na sve vremenske uslove, UV, kiša, sneg... Format platna je 2m širine i 100m dužine. Ivice su ojačane štepanim platnom.

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno Texo

Za više informacija pozovite kompaniju Mogal i u saradnji sa njenim kreativnim timom dođite do najboljeg mogućeg rešenja namenjenog baš vama. Kontakt za više informacija - mgsprint@sbb.rs

Skelsko platno Mogal

Skelsko platno Helios Spektra

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;