Letovanje bez brige

05.06.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Dugo ste planirali letovanje. Sa nestrpljenjem očekujete polazak i radujete se nezaboravnim trenucima. Imajte na umu jedno – neželjeni događaji mogu da se dese i dok ste na putovanju, dok se vozite na putu ka svojoj letnjoj destinaciji, boravite na plaži ili nekoj drugoj lokaciji.

Svima koji na letnji odmor putuju sopstvenim vozilom, Wiener Städtische osiguranje preporučuje jedinstveni paket osiguranja – Letovanje bez brige. Paket obuhvata kratkoročno kasko osiguranje, osiguranje pomoći na putu i putno osiguranje sa popustom od 10 odsto.

Kasko osiguranje obezbeđuje finansijsko naknadu i osiguravajuće pokriće u slučaju uništenja i oštećenja vozila. U sklopu paketa Letovanje bez brige, kasko osiguranje pruža pokriće za štete na vozilu usled saobraćajne nezgode.

Polisa osiguranja pomoći na putu obezbeđuje efikasnu pomoć prilikom putovanja i pokriva troškove za vreme putovanja vozilom u inostranstvu. Obuhvata širok spektar usluga poput: pokriće troškova popravke u slučaju manjeg kvara, pokrivanje troškova šlepovanja i organizacije pomoći, pokriće troškova parkiranja (ležarine posle saobraćajne nezgode), nadoknada troškova za nastavak putovanja do prebivališta i pokriće troškova iznajmljivanja zamenskog vozila.

Uz polisu putnog osiguranja tokom letovanja dobićete brzu, efikasnu i profesionalnu podršku u slučaju iznenadnih bolesti, hitnih medicinskih interevencija i drugih nepredviđenih okolnosti, koje mogu da pokvare boravak u inostranstvu. Troškovi medicinske pomoći u inostranstvu mogu biti veoma visoki, a traženje pomoći često je veoma komplikovano. Putno osiguranje možete obezbediti vrlo jednostavno putem webshopa Wiener Städtische osiguranja, u poslovnicama kompanije ili u nekoj od više od 130 turističkih agencija sa kojima kompanija sarađuje.

Paket se može zaključiti najduže na 15 dana i važi na području čitave Evrope. Akcija traje do 30. septembra 2018. godine

Putujte ugodno, a brigu o neželjenim događajima prepustite Wiener Städtische osiguranju.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ljiljana 16.09.2018.
Gde pronaci ovakvo kamenje? Imate li prepor...
Zoran Ciric 10.09.2018.
Lepo to zvuci nekome ko nema veze sa poslom...
emi 10.09.2018.
ovaj zakon ce verovatno sredinom veka biti ...
Kaljevic Struganik 09.09.2018.
Ovi kameni tepisi u kuci super izgledaju, n...
Dikan 03.09.2018.
Naravno kada u Srbiji postoji samo jedna šk...