SET d.o.o. Šabac - STVARAMO ZAJEDNO!

25.12.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. Šabac posluje od 2003. godine, sa poslovnom vizijom u čijem središtu su znanje i rad.

- Naš tim je naša snaga, radimo sa ljudima i u korist ljudi, sa uverenjem da ništa nije teško, ne odustajemo, prilagođavamo se idejama, znanjem, organizacijom, a sa geslom STVARAMO ZAJEDNO - kažu iz preduzeća SET.

U timu je danas 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije.

Slika 1. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

SET danas iza sebe ima veliki broj urađenih projekata i izvedenih objekata. Iskustvo u projektovanju se meri sa preko 1000 objekata - od stambenih zgrada do kompletnih fabrika, a u izvođenju sa preko 100.000m² izgrađenih objekata sopstvenom operativom.

Među brojnim realizovanim objektima su: Fabrika Yazaki u Šapcu, Fabrika Gorenje u Valjevu, Metalcinkara u Inđiji, Poslovni objekat Gorenje Studio u Beogradu, Bazen u Šapcu, tri stambene zgrade u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, Naselje Dr Ivana Ribara sa preko 700 stanova u Beogradu... Ovo su samo neki od poslova koji se izdvajaju, mada se svakom pristupa sa jednakim profesionalnim entuzijazmom i posvećenošću.

Slika 2. Fabrika Yazaki, Šabac

Godine 2018. SET d.o.o. Šabac obeležava 15 godina postojanja i rada. Deceniju i po STVARA ZAJEDNO sa svojim klijentima, partnerima i saradnicima, nastojeći da ostvari viziju sa kojom je kompanija i osnovana, a to je stvaranje preduzeća koje će se, ovde u Srbiji, baviti sistemskim inžinjeringom na evropskom nivou kvaliteta i koje će omogućiti našim obrazovanim ljudima da rade u Srbiji, budu sa svojom porodicom, a da rade na velikim projektima i učestvuju u svetskoj raspodeli posla. Odatle i ime preduzeća SET - System Engineering Team.

Slika 3. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Preduzeće SET d.o.o. Šabac od 2011.g. ima uveden standard SRPS ISO 9001:2008 i efikasno upravlja sistemima kvaliteta koji su njime definisani. U septembru 2013.g. preduzeće je uvelo i standarde ISO 14001:2004 (sistem menadžmenta životnom sredinom) i OHSAS 18001:2007 (sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu). Na ovaj način je proširio već sertifikovan, postojeći sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008 i uveo Integrisani sistem menadžmenta.

Slika 4. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. osnovano je u novembru 2003. godine. Obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno - poslovnih do industrijskih objekata, u oblasti niskogradnje, projektuje od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, a u oblasti hidrogradnje i projektuje i gradi.

Slika 5. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Srbija je danas največi evropski investitor...
Josip 16.07.2018.
Da li se prije početka zidanja zida na beto...
solis 14.07.2018.
Novi Sad je malo ispod radara, ali gradi se...
w 11.07.2018.
Koliko MHE je izgradjeno u evropskoj uniji?...
Goran 07.07.2018.
Molim Vas da mi odgovorite da li neko u Srb...