INFONET-468X60-BANNER

Izolacioni sistemi Tis-Janus

11.12.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Delatnost preduzeća TIS-JANUS predstavlja individualna proizvodnja izolacionih jastuka. Svi TIS-JANUS izolacioni sistemi napravljeni su od elastičnih, reciklirajućih, tehničkih staklenih vlakana koja nisu štetna za okolinu. Ova visokokvalitetna tehnička staklena vlakna nalaze primenu u izolaciji toplote do 1100°C, vrše zvučnu izolaciju, kao i u izolaciju od hladnoće do 50°C u svim industrijskim oblastima.

Pozadinu i bazu za uvođenje TIS-JANUS izolacionih sistema predstavlja mogućnost velike uštede. Dugogodišnje know-how ophođenje sa izolacionim materijalima garantuje idealnu kombinaciju i preradu TIS-JANUS izolacionih sistema.

TIS-JANUS izolacioni sistemi optimizuju temperaturnu zaštitu tako da se radne temperature spuštaju na idealne vrednosti. Iz ovog proizilazi da materijal duže ostaje očuvan, da se snižavaju troškovi za rezerne delove i energiju, i kao posledica svega toga, redukuju troškovi proizvodnje.

Prednosti

Prednost ove vrste izolacije je što se pri mogućim popravkama i remontu postrojenja TIS-JANUS izolacije mogu u svako doba demontirati i ponovo upotrebiti.

Izvanredne osobine ovih materijala omogućavaju primenu u izuzetno problamatičnim uslovima kao npr. u hemijskoj industiji, u mašinogradnji i izgradnji postrojenja, kod prigušivača zvuka, izduvnih gasova ili kod izgradnje elektrana. Kao proizvođač opreme za vazduhoplovstvo, motore automobila (mašinogradnju), industrijska postrojenja (hemijska industrija), brodogradnju i lokomotive raspolaže odgovarajućim bogatim iskustvom i nudi dugoročni know-how. Svojim nanovo upotrebljivim izolacionim sistemima stvara delotvorna i dugortajna rešenja za rad svakog postrojenja ili mašine. Nudi profesionalna i precizna rešenja za probleme sa visokom temperaturom.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;