INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Stambeno-poslovni kompleks - „Podbara“

21.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Gradska četvrt Podbara na kojoj je pozicioniran stambeno-poslovni kompleks, jedan je od najstarijih delova grada sa bogatom istorijom i karakterističnom gradskom atmosferom. Kompleks se nalazi na nekoliko minuta hoda od pešačke zone centra Novog Sada (600m), gde se nalaze čuveni simboli grada: Zmaj Jovina gimnazija, Dunavska ulica, Dunavski park sa jedne strane i obala Dunava (500m), sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu i novi Žeželjev most, sa druge strane. Odlično je infrastrukturno povezan sa svim značajnim celinama u gradu kao i sa auto-putem E-75.

Kompleks je projektovan tako da ispunjava sve zahteve savremenih potreba stanovanja i poslovanja, kroz funkcionalno korišćenje kako stambenog, tako i poslovnog prostora. Objekat je pretežno stambenog karaktera sa izvesnim procentom namenjenom poslovnom okruženju.

Kompleks se sastoji iz četiri lamele A, B, C i D koje formiraju gradski blok okružen ulicama Ðorđa Rajkovića, Marka Miljanova i Kosovskom. Sa unutrašnje strane bloka predviđeno je uređeno dvorište sa parking prostorom i zelenom površinom ,koja će pružiti idealan odmor za sve stanare, a posebno najmlađu populaciju.

Suterenska etaža proteže se ispod svih lamela i dvorišta parcele. Najveći deo prostora koristiće se za parkiranje vozila, s obzirom da se radi o centru grada i o sve većem problemu parkiranja sa kojim se susreću veliki gradovi.

Najdominatniju funkciju kompleksa predstavlja stanovanje sa ukupno 115 stambenih jedinica. Stanovi su pozicionirani od prvog sprata do potkrovlja, različitih veličina, funkcionalnog koncepta i orijentacije, prilagođeni raznovrsnim zahtevima i potrebama korisnika.

Stambeni prostori projektovani su tako da odgovore svim zahtevima pojedinaca, a uz visok stepen tehnologije gradnje ispunjavaju najviše potrebe za udobnošću, sigurnošću i kvalitetom.

U prizemnom delu objekata raspoređeni su lokali duž ulica Marka Miljanova, Kosovske i delom duž ulice Ðorđa Rajkovića. Dominantna materijalizacija na fasadama lokala su veliki stakleni portali, visokokvalitetne termičke i zvučne izolacije, koji pružaju atmosferu otvorenog i živog objekta koji komunicira sa sredinom i korisnicima .

Bilo da ste zaljubljeni u obalu Dunava, istoriju i legende čuvene Podbare ili uživate u ritmu modernog poslovnog jezgra Novog Sada, stambeno poslovni kompleks „Podbara“ savršeno spaja ova dva sveta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova.

Karin invest izgradnjom ovog kompleksa želi da pokaže da je ozbiljan i siguran investitor kome je primaran kvalitet kako građevinskih tako i završnih materijala.

Više informacija potražite na zvaničnom sajtu kompanije Karin invest: www.karininvest.rs

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;