Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, istraživanju i modernim tehnikama

13.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Više od 50 godina firma Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, istraživanju i modernim tehnikama na području proizvodnje behatona, ploča, cvećnjaka, zidova, ograda, ivičnjaka... čime se u Centralnoj i Istočnoj Evropi pozicionirala kao vodeći ekspert u oblikovanju spoljnih površina.

Slika 1. Bradstone krug, bela boja

Semmelrock je stopostotna sestrinska firma Wienerberger grupe i raspolaže modernom industrijskom bazom i efikasnom proizvodnjom i distributivnom mrežom u celoj Srednjoj i Istočnoj Evropi. U 16 proizvodnih pogona u 8 zemalja (Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj) te u predstavništvima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini zaposleno je preko 1000 ljudi.

Slika 2. Castello siva neotučena

U Srbiji se proizvodi Semmelrocka mogu kupiti kod distributera i na stovarištima građevinskog materijala u većim gradovima (Novi Sad, Beograd, Požarevac, Pančevo, Stara Pazova, Ruma, Sremska Mitrovica, Subotica). Broj saradnika i prodajnih mesta proizvoda Semmelrock u Srbiji stalno raste. U proteklih 10ak godina Semmelrock je sa svojim partnerima u Srbiji izveo velik broj referentnih objekata (privatnih i javnih) koji i danas potvrđuje kvalitet i bezvremenski dizajn.

Slika 3. La Linia granitno siva

Semmelrock je predan principima održivog razvoja.

Semmelrock proizvodi imaju široku primenu - od trgova i ulica pa do privatnih vrtova i staza. Pri tome Semmelrock ne nudi samo proizvode već kompletna rešenja za uređenje te širok asortiman dodatne opreme (vrtna rasveta, aluminijumski ivičnjaci, obluci..).

Slika 4. Detalj

Na web stranicama www.semmelrock.rs potražite inspiracije i preslikajte tu atmosferu na vlastiti spoljni životni prostor. Strast Semmelrocka je „Passion for Paving“.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Шумадинац 10.11.2017.
Олакшано издавање грађ. дозвола и уређени к...
Шумадинац 10.11.2017.
Ово није могло да се дефинише пре ИКЕА-е, и...
Dusko 08.11.2017.
Moja firma se bavi termoizolacijom i sa pur...
Darko 08.11.2017.
Dokle god se ne krene sa ozbiljnim rušenjem...
Nije bitno ko pokreće ovo bitno je da se ra...