Pet razloga da osigurate sebe i svoje poslovanje

28.02.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Kao i svaki drugi preduzetnik, verovatno se i Vi svakodnevno susrećete sa brojnim problemima u poslovanju. Brinete kako da obezbedite platu zaposlenima, ima li kraja administrativnim preprekama, dokle će iskrsavati neplanirani troškovi. Zbog količine problema sa kojima se susrećete, lako možete pronaći razloge zbog kojih ćete brige o neželjenim dešavanjima ostaviti za sutra. A sutra može doneti upravo ono za šta ste mislili da se dešava samo drugima i može biti kasno... Zato je sada idealna prilika da iskoristite ovaj trenutak i zaštitite svoje poslovanje polisom osiguranja.

Još uvek se pitate zašto?

  1. Verovatno smatrate da imate dovoljno briga i odgovornosti. Dozvolite onda osiguravajućoj kući da bude podrška Vašem biznisu. Ona će preuzeti teret briga o neželjenim dešavanjima kako biste mogli da se lakše bavite svojim poslovanjem.
  2. Vaša porodica i Vi živite od prihoda koji Vaše preduzeće ostvaruje. Zavisite od njega. Jednom polisom osiguranja možete se zaštititi od gubitka imovine i poslovnog dobitka. Šta to znači? U slučaju da se neželjeni događaj desi, osiguravajuća kuća će Vam nadoknaditi i štetu nastalu na imovini, i prihode koje ste izgubili jer niste bili u mogućnosti da radite.
  3. Kao i svaki preduzetnik, Vi ste preduzimljiva osoba otvorena za nove poslovne mogućnosti. Novac ste zaradili mukotrpnim radom i želite da svaki dinar pametno investirate. Osiguravajuća kuća u svojoj ponudi ima proizvod koji će vam pored životnog osiguranja omogućiti da ostvarite i značajne prihode.
  4. Nemate vremena za svoju porodicu. Brinete šta im budućnost može doneti. Želite da ih zaštitite i da im pokažete da brinete za njih. Postoje različiti proizvodi životnog osiguranja uz koje možete zaštititi svoj život i živote najmilijih, istovremeno štedeći kako bi ostvarili planove za budućnost.
  5. Zaposleni su Vam važni. Svesni ste koliko dobar radnik vredi i koliko ga je teško pronaći i zadržati. Ukoliko ga osigurate, pokazaćete mu da brinete o njegovom zdravlju i njegovoj porodici. Zadovoljan radnik Vas nikada neće napustiti.
  6. Osiguranje je isplativo, korisno, i nije tako skupo kao što ste mislili. Wiener Städtische osiguranje je samo za Vaše potrebe kreiralo paletu proizvoda koji Vam mogu biti interesantni. Na Vama je da izaberete ono koje je po vašoj meri i meri vašeg biznisa.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BELI BOR
BELI BOR
VRNJAČKA BANJA-NOVO SELO
www.belibor.rs

Anketa

Da li će projekat "Beograd na vodi" značajno pokrenuti građevinarstvo u Srbiji?
Ovdašnji 23.03.2017.
Odgovor Muji: Da problem odmah personalizu...
mujo 20.03.2017.
Zasto mi ne napravimo tako nesto.
Ognjen 16.03.2017.
Poštovani,
nisu roditelji krivci. Oni ...
Vlada 13.03.2017.
Kada se ne zurim, najednostavnije mi je pre...
Monika 10.03.2017.
Strasno! Svi su mogli u vazduh da odu.