Thrace Group - proizvođač tehničkih materijala i pakovanja

17.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Koristeći polipropilen kao glavnu sirovinu od 1977., Thrace Group-a je postala jedan od glavnih proizvođača tehničkih materijala i pakovanja u svetu. Sa globalnim prisustvom (16 kompanija koje rade u Evropi, Aziji, Australiji i Americi) i radnom snagom od 1600 specializovanih profesionalaca, Thrace Group-a proizvodi visoko kvalitetne proizvode za preko 1500 klijenata u mreži od preko 80 zemalja.

 

TEHNIČKI MATERIJALI

Thrace Group-u čine kompanije Don & Low (Velika Britanija), Thrace NG (Grčka), Thrace Linq (SAD), Lumite (SAD) koje su specializovane za proizvodnju visoko pouzdane: geosintetike, građevinskih i poljoprivredno-hortikulturnih proizvoda, a takođe pokrivaju i punu skalu infrastrukturnih, građevinskih i pejzažnih potreba. Proizvodnjom - „Geosynthetic Clay Liners-a“ (GCLs) i drenažnih geomreža & geokompozita koji su u postojećem proizvodnom portfoliju Thrace Group-e, mogu se nabaviti i svi geosintetički proizvodi.

Trenutna ponuda Thrace Group geosintetičkih proizvoda uključuje:

  • Geotekstile (tkane i netkane) - više o ovome za tkane pogledajte ovde a za netkane pogledajte ovde 
  • Biaksijalne geomreže i geomreže/netkani geotekstil-kompozit - više o ovome pogledajte ovde
  • Drenažne geomreže i geokompozit - više o ovome pogledajte ovde
  • Gesynthetic Clay Liners-GCL - više o ovome pogledajte ovde 
  • Geovreće i cevi od geotekstila - više o ovome pogledajte ovde
  • Zaštitne mreže za radove na putu - više o ovome pogledajte ovde
  • Geotekstil u mini rolnama - više o ovome pogledajte ovde

Proizvodi Thrace Group-e su ispitani i testirani u značajnim infrastrukturnim projektima širom sveta, uključujući izgradnju puteva i pruga, deponija, tunela, zaštite kosina, obaloutvrda i zaštite vodnih tokova.

Sa preko 20 godina iskustva u građevinskom sektoru internacionalno, Thrace Group proizvodi neke od najkvalitetnijih paro-propusnih i paro-nepropusnih membrana za izolaciju krovova i zidova, kao i troslojnih membrana za zaštitu izolacije, zaštitnih materijala za građevine, zaštitne mreže za radove na putu, kao i materijale za kontrolu paropropusnosti u krovnim konstrukcijama.

Thrace Group takođe nudi širok spektar proizvoda za Agro-hortikulturnu upotrebu: seriju tkanih, predenih i iglano-netkanih tkanina (uključujuci tkane i netkane pokrivače tla, mreže za zasenu i zaštitu, materijale za kontrolu rasta korenja) koji se koriste u mnogim pejsažnim projektima. Proizvodi su dostupni i u formi mini rolni za „DiY“ tržište, pod brendom „Terrahome“  koji se mogu koristiti u domaćinstvima.

 

PAKOVANJE
Thrace Group je vodeći proizvođač tvrde ambalaže u Jugo-Istočnoj Evropi sa proizvodnjom u 6 fabrika u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i Turskoj. Kombinovanjem napredne tehnologije know-how sa širokim nizom proizvoda (brizgana ambalaža, termoformirajuće posude, EPS posude, vreće/FFS, ambalaža za palate/folija za pakovanje, gajbe, „bags in box“, boce od 5 galona, FIBC, zaštitno pakovanje robe u transportu) Thrace Group BU snabdeva rešenja za različite sektore u industriji proizvodnje sladoleda, mlečnih proizvoda, supa, grickalica/keksa/suvog voća/salata/maslina, poljoprivrednih proizvoda, mesa, pića, keteringa, hemijskih proizvoda, đubriva, boja, lakova i ostale ambalaže.

 

SVET MATERIJALA I REŠENJA

Sa 28 najsavremenijih tehnologija, vertikalnom integracijom, jakom R&D i filozofijom okrenutom kupcu, baziranom na fleksibilnosti i individulanom prilazu svakom kupcu, Thrace Group pravi svoje proizvode po meri kupca, poštujuci rokove i vrednost svake investicije.

Za detaljne informacije o proizvodima i uslugama Thrace Group posetite website i budite slobodni da ih kontaktirate (www.thracegroup.com).

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LEGI-SGS
LEGI-SGS
BEOGRAD-RUŠANJ
www.legi.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad R 20.04.2018.
Pa zašto zatrpavate Vinču otpadom, tamo je ...
Vladimir 22.03.2018.
Ja licno bi zamolio g.Rodica da ako je u mo...
nik 21.03.2018.
Po našem običaju, radovi na najprometnijim ...
Darko 20.03.2018.
A šta se čepom na Trošarini? Potez Save Maš...
Mika 18.03.2018.
Da li radite u Stbiji i koja je cena lifta ...