GERARD® krovni pokrivači

14.07.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Sa tradicijom dužom od 60 godina AHI Roofing sa Novog Zelanda prvi u svetu razvio je proizvodnju obložene, presovane metalne krovne ploče i ostao vodeći u tehnologiji njihove proizvodnje. Danas, čelik sa zaštitom cinka i aluminijuma čini srž krovnih profila koji omogućava i do 9 puta veću otpornost na koroziju od pocinkovanog čelika. Površinski sloj prirodnog mlevenog kamena sa Novog Zelanda i jedinstveni sistem pričvršćivanja omogućavaju da GERARD® krovni proizvodi izdrže najekstremnije vremenske uslove kao što su jak grad, olujni vetrovi i veliki snegovi. Cilj AHI Roofinga jeste postići i održati visok kvalitet krovnih pokrivača koji garantuje dugotrajnost, ali svesni važnosti vizuelnog efekta koji krov ostavlja, pri dizajniranju krovnih ploča estetski kriterijumi svakako nisu zanemareni. Uparvo navedeno objašnjava zašto danas u čak 130 zemalja širom sveta GERARD® krovovi krase više od milion domova.

GERARD® krovovi nude rešenja za stambenu novogradnju, zamenu krovova na postojećim stambenim objektima, kao i za komercijalnu namenu. Asortiman uključuje 6 različitih krovnih profila dostupnih u dijapazonu od 28 boja, koji upotpunjuju mnoge različite stilove kuća.

GERARD® KLASIK - Klasične krovne ploče „GERARD® KLASIK“ izgledaju dobro, traju, pa su sigurne u bilo kojim uslovima. Klasične krovne pokrivke poboljšavaju stil i sigurnost svake kuće ili poslovne zgrade. Svaka ploča se sastoji od presovanog visokokvalitetnog čelika sa zaštitom od cinka i aluminijuma, zbog čega je izuzetno čvrsta, a tradicionalni profil se poboljšava prekrasnom pokrivkom od komada prirodnog kamena.

GERARD® KONTINENTAL - U krovne ploče „KONTINENTAL“ uloženo je više od 50 godina istraživanja i razvoja. Krovna ploča „GERARD® KONTINENTAL“ formira se od presovanog čelika, a u jednoj se ploči vodoravno utiskuje sedam delova – imitacija crepova. Svaka ploča se profiliše tako da se oblikuje izrazito čvrst preklop i spojna struktura koja je estetski prijatna.

GERARD® DIAMANT - Inspirisan je jednim od najčvršćih materijala koji je poznat čoveku. Ne samo da će „GERARD® DIAMANT“ istrajati, štiteći Vas i buduće generacije, već će 10% većom pokrivenošću ploče uštedeti vaš novac smanjujući vreme ugradnje i troškove.

GERARD® KORONA ŠINDRA - Evropski doseljenici su u Ameriku u 17. i 18. veku doneli sa sobom u ovu zemlju u razvoju tradicionalne engleske, holandske, francuske i nemačke krovne stilove, ponovo formirajući te stilove od drvene građe koje je bilo u izobilju. Drvo kedra je cepano sekirom kako bi se napravile crepne ploče, odnosno šindra. Prirodna estetska privlačnost krovova sa šindrom ponovno je oživljena linijom proizvoda „GERARD® Šindra“, koju odlikuje i jednostavna ugradnja.

GERARD® SENATOR ŠINDRA - Kada se odlučite za krov sačinjen od šindre, odabraćete krov koji je izdržljiv, trajan i atraktivan. Druge vrste šindre, poput onih od drveta, skup su krovni sistem jer ih je potrebno postaviti preko konstrukcije od šperploče. Osim toga, ova šindra će zadržati svoj atraktivan izgled u poređenju s mnogim drugim krovovima od šindre zahvaljujući svojoj izdržljivoj čeličnoj podlozi.

GERARD® MILANO - Korišćenjem vrhunske tehnologije, razvijena je krovna ploča „GERARD® MILANO“ kao dodatak širokom asortimanu profila. Uz vanvremenski izgled tradicionalnih mediteranskih krovova, arhitekte i projektanti će uživati u radu s mekim linijama i u raznolikosti ovog profila čvrstih spojeva.

Zašto baš GERARD® - evo odgovora:

Garantovana dugotrajnost – 9 slojeva zaštite čelika.
Otporan na vetar i oluje – testiran na vetar brzine 160 km/h.
Otporan na grad – izdržaće i ledenice prečnika 9 cm.
Otporan na sneg i led – hrapava struktura omogućava postepeno otapanje.
Lagan i otporan na zemljotres – jedinstven sistem povezivanja ploča.
Otporan na vatru – lagane ploče od nezapaljivih materijala smanjuju mogućnost urušavanja krova.
Otporan na buku – hrapava površina apsorbuje i razbija kapljice kiše.
Provetravanje - GERARD® krov je osmišljen kao ventilacioni sistem.
Siguran u kvalitet i funkcionalnost svojih proizvoda GERARD® daje garanciju od čak 50 godina!

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad R 20.04.2018.
Pa zašto zatrpavate Vinču otpadom, tamo je ...
Vladimir 22.03.2018.
Ja licno bi zamolio g.Rodica da ako je u mo...
nik 21.03.2018.
Po našem običaju, radovi na najprometnijim ...
Darko 20.03.2018.
A šta se čepom na Trošarini? Potez Save Maš...
Mika 18.03.2018.
Da li radite u Stbiji i koja je cena lifta ...