Beohram-Plus PVC prozori

22.06.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Beohram-Plus d.o.o. je kompanija koja proizvodi, distribuira i prodaje ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode od pvc-a i aluminijuma.

Prozori su zahtevni građevinski elementi i kao takvi bitno utiču na arhitektonsku sliku objekta. Pvc prozori su izvor svetlosti, vazduha te izraz individualnosti i životnog stila. Savremeni pvc prozor mora zadovoljiti zahteve kao što su: dugovečnost, sigurnost, jednostavno održavanje, fleksibilnost pri izboru boja i oblika, dobru toplotnu i zvučnu izolaciju.

Pvc prozori i vrata iz serije „BEOTHERMO“ su modernog dizajna, elegantno zaobljenih ivica sa sivom dihtung gumom. BEOTHERMO“ stolarija izrađena je od petokomornog profila firme Theraplast. Optimalna tvrdoća i čvrstoća profila je dokazana višegodišnjim prisustvom na našem tržištu.

Pvc prozori i vrata iz serije „BEOTHERMO A+“ su izrađeni od petokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije „S8000 IQ“. Modernog dizajna, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta predstavljaju optimalan izbor pri odabiru stolarije.

Pvc prozori i vrata iz serije „BEOPREMIUM“ su izrađeni od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije „S9000 IQ“. „Futura“ prozori ne prihvataju vizuelni ni tehnički kompromis. Kombinujući veliki širinu profila sa elegantnim dizajnom i velikim spektarom boja stvorili su visoko štedljive, a vizuelno uzvišene pvc prozore „BEOTHERMO“.

 Pvc prozori i vrata „BEOSECURITY“ sa ugradnom dubinom od 115 mm predstavljaju spoj fleksibilnosti u izboru boja i najboljih statičkih vrednosti koje se mogu postići u pvc stolariji.  Stolarija „BEOSECURITY“ je prvenstveno namenjena za holandsko tržište ali je primenu našla i u našim domovima.

Savremena arhitektura je sve više zahtevnija i kao takva svoju posebnu estetiku crpi iz savršenog spoja boja, oblika i materijala. Pvc prozori u boji naglašavaju izgled fasade. Bilo da se radi od stambenoj zgradi, poslovno-industrijskom objektu ili modernoj kući sa prozorima u boji objekti postaju atraktivni koji privlače poglede. U ponudi su i različite kombinacije spoljašnjih i unutrašnjih različitih boja, mogućnost dekora samo iznutra ili ekskluzivna varijanta akrilnih boja spolja i dekor drveta sa unutrašnje strane.

Fabrika za prozore i vrata Beohram-plus d.o.o u saradnji sa renomiranim svetskim proizvođačem pvc profila omogućava da se potpuno prilagodi boja pvc stolarije sa spoljnjim izgledom objekta i enterijerom prostora.

Pored prozora i vrata firma Beohram-plus u svom asortimanu ima:
-    Roletne.
-    Komarnike.
-    Podprozorske daske.
-    Drvena vrata.
-    Krovne prozore.
-    Sve za montažu i održavanje stolarije.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DRINA-COOP
DRINA-COOP
NOVI SAD-VETERNIK
www.drinacoop.rs

LAGEN
LAGEN
NOVI BEOGRAD
www.lagen.rs

FEAL
FEAL
BEOGRAD-DOBANOVCI
rs.feal.ba

TEXNI
TEXNI
BEOGRAD-ZEMUN
www.tehni.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad R 20.04.2018.
Pa zašto zatrpavate Vinču otpadom, tamo je ...
Vladimir 22.03.2018.
Ja licno bi zamolio g.Rodica da ako je u mo...
nik 21.03.2018.
Po našem običaju, radovi na najprometnijim ...
Darko 20.03.2018.
A šta se čepom na Trošarini? Potez Save Maš...
Mika 18.03.2018.
Da li radite u Stbiji i koja je cena lifta ...