INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Potpuno novi NISSAN NAVARA

14.03.2016. | Gradjevinarstvo.rs

▪ 4x4 pogon ▪ Šasija konstruisana od četvorostranih šinskih profila ▪ Kapacitet vuče 3,5 tone ▪ 1 tona nosivosti ▪ Emisija CO2 od 169 g/km ▪ AVM sistem – 4 kamere s prikazom 360° oko vozila ▪ Pomoć pri kretanju na uzbrdici i pomoć pri kretanju na nizbrdici▪ Iskustvo Crossover udobnosti u vožnji ▪ Prefinjen dizajn ▪ Jedinstvena, superiorna završna obrada.

 

 

PICK-UP KOJI JE MNOGO VIŠE OD TOGA

Još od prvog modela Nissanovog pick-upa proizvedenog davne 1935. godine, u kompaniji su širili svoju ponudu kako bi učinili život njegovih korisnika lakšim, ali i lepšim. NISSAN - Prvi proizvođač pick-up vozila srednje veličine pod nazivom King Cab, a zatim i prvog vozila sa mogućnošću kačenja tereta sa C-kanalom, danas s ponosom predstavlja prvi pick-up sa zadnjim multi-link vešanjem sa spiralnim oprugama i korisnom nosivošću do 1 tone!

 

TERET NIKADA NIJE BIO LAKŠI

S velikim uzbuđenjem i ponosom, predstavljena je Nissan NAVARA. Pick-up nove generacije čiji teret se neće ni osetiti. Sa šasijom od potpuno zatvorenih četvorostranih šinskih elemenata i novim multi-link zadnjim vešanjem sa spiralnim oprugama, ovaj pick-up pomera granice nosivosti. Šasija novog Nissana NAVARA napravljena je od ojačanog čelika visoke zatezne čvrstoće, za koju se može prikačiti teret i do 3,5 tone i bez brige se potpuno osloniti na čvrstu konstrukciju ovog moćnog automobila. Teretni prostor je veoma prilagodljiv. Zbog lakših vrata prtljažnika, utovar i istovar su veoma jednostavni, a revolucionarni sistem vezivanja s C-kanalom, fiksiraće teret bez greške.

 

 

NEKA SVAKI TEREN BUDE VAŠ TEREN

Nema brige kada su u pitanju visoki, strmi ili klizavi putevi, jer nikada nije bilo više opcija za vožnju: 4WD High pogon na sva četiri točka za relativno zahtevne vandrumske situacije, 4WD Low opcija za vandrumsku vožnju visokih zahteva na podlogama kao što su pesak, sneg ili duboko blato, ili 2WD pogon na dva točka za vožnju po asfaltu. Novi eLSD sistem olakšaće vožnju nizbrdo i uzbrdo.

 

FOKUSIRANJE NA ONO NAJBITNIJE

Potpunu SIGURNOST i BEZBEDNOST prilikom vožnje obezbeđuje specijalni zaštitni sistem novog Nissan NAVARA vozila. Zaštita se sastoji od: kontrole proklizavanja, vazdušnih jastuka, kamera sa prikazom 360° oko vozila, naprednog sigurnosnog kočenja i još mnogo toga.

 

NISSAN NAVARA OBRADOVAĆE I NOVČANIKE

Ekonomičnost je još jedna od stavki koja se uvek može štiklirati kod vlasnika Nissan vozila. Bez štednje na snazi, koja iznosi 190 ks kod snažnog twin-turbo dizel motora ili 160 ks kod turbo dizel motora, NAVARA će obradovati potrošnjom od samo 6,3 litara na 100 kilometara. Novi Nissan NAVARA obezbediće uživanje u vožnji bez brige o preteranoj potrošnji goriva, čak ni pri velikim ubrzanjima. Posebna pogodnost za kupce – uz novi Nissan pick-up ide i standardna garancija od čak 5 godina/160.000 km.

 

UDOBNOST, PROSTRANOST I LUKSUZ

NAVARA pick-up pleni savršenim spoljašnjim dizajnom, koji je praktičan i u isto vreme moderan, dok unutrašnjost vozila odiše visokim luksuzom. Kvalitetni i brižljivo odabrani materijali od kojih je sačinjen enterijer učiniće vožnju još lepšom. Zna se da je za one koji žive na putu komfor na prvom mestu. Udobnost koju će pružiti NAVARA biće pravi dokaz da ovo nije samo obično teretno vozilo. Prednja sedišta Nissana NAVARA, inspirisana nultom gravitacijom u svemiru, održavaju telo u neutralnom položaju, poboljšavajući cirkulaciju. Temperatura u vozilu jednostavno će se prilagoditi svakoj vremenskoj prilici zahvaljujući dvozonskom klima uređaju sa automatskom kontrolom temperature.

Ukoliko se unutrašnjost novog Nissan pick-upa čini prostranom, to i jeste tako! Prtljažnici ispod zadnjih sedišta, kasete za rukavice i one u sklopu centralne konzole, držači za šolje ili flaše i veliki džepovi na vozačkim i suvozačkim vratima, omogućiće skladištenje najraznovrsnijih stvarčica u automobilu.

 

INOVATIVNI GEDŽETI PROMENIĆE KLASIČNU VOŽNJU ZAUVEK

Dok vozač vozi, Nissan NAVARA radi sve ostalo. Inteligentni ključ i paljenje na dugme bez korišćenja ključa, komande za zaključavanje ili otključavanje i pokretanje motora olakšaće život, a savršeno dizajniran kožni upravljač oduševiće opcijom da se direknto na njemu kontrolište tempomat i audio sistem vozila, ne pomerajući ruke sa volana! Bluetooth telefonski sistem omogućiće da se razgovara i šalju poruke bez upotrebe ruku. Savršeno precizan navigacioni uređaj NissanConnect  je tu da dodatno olakša stvari i bude odličan saradnik u vožnji. Korisnikov pametan telefon i 7-inčni kolor ekran osetljiv na dodir na komandnoj tabli zajedno će prenositi vesti sa društvenih mreža, dok se osnovni paket aplikacija može besplatno koristiti čak prve tri godine.

 

IZBOR NIKADA NIJE BIO VEĆI

Nissan NAVARA stiže u nekoliko modela. Tiper – sa pokretnim prtljažnim prostorom, model King Cab, koji ima prilagođene kapacitete za vuču, Double Cab sa više prostora za sedenje i Chassis Cab koji se može prilagoditi korisnikovim potrebama.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;