INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Luksuzna gradnja na Floridi

01.12.2015. | Stu Robarts | Gizmag

Ako volite lepe stvari u životu, mogli biste proći mnogo gore od selidbe u „Ric-Karlton“ rezidenciju na Floridi. Bez presedana, kada je u pitanju luksuz, nova zgrada „Ric-Karltona“  imaće široke terase sa privatnim bazenima i biće smeštena u američkom mestu Sunny Isles Beach.

Sunny Isles Beach je grad koji se nalazi na graničnom ostrvu Floride u Majami-Dejd okrugu. Kao rezultat, potencijalni stanovnici „Ric-Karlton“ rezidencije će moći da uživaju u pogledu na okean, obalu i sam grad.

Projektovan od strane firme Arquitectonica i italijanskog dizajnera enterijera Mišela Bonana, ovaj luksuzni toranj od 52 sprata će se nalaziti na površini od 0.9 hektara. U njemu će biti 212 stambenih jedinica i 5 luksuznih penthaus apartmana.

Unutar ovih stanova, visina plafona će iznositi čak 3 metra, a u penthaus apartmanima će to biti i do 4,6 metara. Svaki od stanova će imati sopstveni lift, kućne uređaje marke „Gaggenau“, kuhinjske elemente brenda „Snaidero“, kamene radne površine i hladnjake za vino. Svi će, takođe, imati brzi Internet, Wi-Fi i pametnu tehnologiju, dok će pojedine rezidencije moći da se pohvale i terasama sa privatnim bazenima.

Pored pomenutog, stanari će moći da iskoriste i druge prednosti stanovanja u ovoj zgradi kao što su razne usluge. Te usluge variraju od relativno konvencionalnih stvari, poput službe za parking i vratara koji rade 24č, kao i recepcije, pa sve do nekih malo ekskluzivnijih poput usluge točenja goriva.

Stanari će, takođe, moći da koriste i uslugu održavanja stanova, zatim kupovine namirnica i drugih stvari, ličnog kuvara i šetača pasa, ali će moći i da dobiju pomoć pri planiranju raznih događaja i večera u okviru rezidencije. Usluge namenjene zabavi i relaksaciji uključuju ličnog fitnes trenera, iznajmljivanje jahti, rezervaciju avio karata i privatnih aviona, rezervaciju golf treninga kao i organizovanje odlazaka u restorane, spa centre i pozorišta.

Privatni klub koji će biti smešten pri vrhu zgrade, imaće panoramski pogled i terasu sa pogledom na okean i grad. U njemu će se nalaziti osam apartmana za goste, dvorana za zabavu, loundž prostorija i poslovni centar. Što se tiče jela i pića, tu je prostorija za doručak, prostorija sa kuhinjom i barom gde se mogu obavljati večere.

Među ostalim sadržajima „Ric-Karlton“ rezidencije tu su i privatne plaže sa ležaljkama i suncobranima, bazen i restoran na plaži. Za one koji vole da uživaju na plaži, tu je i fitnes centar na otvorenom, kao i prostorija za masažu, bazen sa đakuzijem i sauna.

Izgradnja ove luksuzne rezidencije bi trebalo da bude završena 2018. godine.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;