INFONET-468X60-BANNER

Clean Extreme: Ekstremno periva boja za zidove

01.04.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Za izuzetnu završnicu potrebni su vam vrhunski proizvodi. „Crown“ boje za zidove čine materijali najvišeg kvaliteta, sa tradicijom od preko 200 godina i milionima zadovoljnih korisnika, uključujući i samu Britansku kraljevsku porodicu. Sa izborom „Crown“ boja stičete sigurnost i poverenje u profesionalno odrađen posao.

Ekstremno izdržljiva boja za zidove, na bazi akrila, veoma otporna na ogrebotine i fizička oštećenja. Dozvoljava ponavljanje brisanja i pranja i imuna je na fleke i mrlje. Idealna boja za prometne prostorije. Odlična pokrivnost boje, nudi 400% povećanu otpornost u odnosu na klasične disperzije. Posle detaljnog pranja vraća se u stanje „kao novo“, pa smanjuje potrebu za novim krečenjem i više godina. Ekstremno periva boja za zidove se tonira kompjuterski u preko 2000 tonova. ISO 11998 je klase 1 kao najbolja ocena za ribanje.

Ekstremno izdržljiva boja za zidove, poput nekadašnje „masne farbe“. Samo za razliku od nje, Clean Extreme je profesionalna akrilna boja, na vodenoj bazi, bez neprijatnog mirisa i bez sjaja, koja će izdržati najekstremnije uslove održavanja. Ako imate nestašnog kućnog ljubimca, još nestašniju decu, čekaonicu ili lokal i ne želite svake godine da nanovo renovirate, Clean Extreme je idealan proizvod za vas. Dovoljno je oprati zidove namazane Clean Extreme-om i prostorija se vraća u stanje „kao novo“. Nezamenjiva za hotele, restorane, ordinacije, čekaonice, hodnike, škole...

Clean Extreme je dostupan u Durable Acrylic Eggshell i Scrubbable Matt, Durable Acrylic Eggshell je boja sa ekstremno trajnom završnicom sa minimalnim sjajem dok je Scrubbable Matt ista kao gore navedena samo sa potpunim mat izgledom.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;