INFONET-468X60-BANNER

Gradimo budućnost zajedno – BEOGRADSKI SAJAM

19.02.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Najveći i najznačajniji sajam građevinske industrije u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se od 15. do 19. aprila 2015. godine na Beogradskom sajmu. Činjenica da se ovaj događaj održava neposredno pored najvećeg i najznačajnijeg gradilišta regiona Jugoistočne Evrope, „Beograda na vodi“, suštinski nameće saradnju na promociji i saradnji na ova dva projekta.

Lokacijski jedan pored drugog, projekat „Beograd na vodi“ i Beogradski sajam, nedvosmisleno povezuju ponudu i tražnju u građevinskoj industriji, ali i u svim ostalim industrijama koje će pokrenuti ovaj suštinski važan projekat za grad Beograd i državu Srbiju. Po angažovanom prostoru, po broju inostranih i domaćih izlagača, po broju posetilaca, sajam građevinarstva u Beogradu postao je najznačajnija specijalizovana manifestacija ove vrste u regionu. Potencijalnim izlagačima i poseticioma pruža se jeidnstvena prilika da se upoznaju sa ovim projektom.

Sajam će posebnu pažnju usmeriti na promociju u zemljama regiona, gde se ova manifestacija i pozicionirala kao lider, želeći da u što boljem svetlu predstavi sve potencijale srpskog građevinarstva. Verujemo da će ova manifestacija privući veliki broj biznis posetilaca - potencijalnih investitora koji na jednom mestu mogu da naprave procenu i izbor, upoznavajući se sa kompanijama koje su uložile pamet, znanje i sredstva kako bi napravile eksponate koji će steći pozitivnu reputaciju i ugled, postavši tako magnet za privlačenje poslovnih ljudi. Zastupljene su sve oblasti građevinarstva - od projektovanja, preko papirologije do materijala za gradnju.

Generalni sponzor Sajma građevinarstva je španska kompanija „Expalum“ članica multinacionalne korporacije „Bolanos Lopezes“ evropskog lidera u prozvodnji komponenti za roletne čije interese u Srbiji zastupa „Axioma plus“ iz Sremske Mitrovice.

Dobrodošli na 41. međunarodni sajam građevinarstva, počnimo da gradimo budućnost zajedno.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;