INFONET-468X60-BANNER

PAVSTONE – Partner za umetnost življenja

10.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija PAVSTONE d.o.o. od svog osnivanja 2005. godine, je preduzeće koja je za relativno kratko vreme postalo i učvrstilo se kao lider među kompanijama koje se bave sečom i obradom kamena.

Sa sedištem u Švajcarskoj, u Srbiji je osnovana najpre u Aranđelovcu, Marinovac bb, a ubrzo nakon aranđelovačkog pogona otvorena su predstavništva u Vojvodini, sa sedištem u Odžacima i na Jugu Srbije, gde je centrala u Nišu.

Prethodna, 2013. godina je značajna po završenom ciklusu osavremenjavanja mehanizacije, tako da se kompanija PAVSTONE može pohvaliti vrhunskim i najaktuelnijim mašinama za seču blokova i obradu kamena. U tekuću godinu su ušli sa ambicioznim projektom opremanja privatnih vila širom Rusije i to tržište prepoznaju kao jedan od mogućih pravca razvoja kompanije.

PAVSTONE ima širok dijapazon delovanja u građevinarstvu. Bave se i enterijerima i eksterijerima, i poseduju brojne ugledne reference - od ugostiteljskih objekata, školskih ustanova, stambenih i poslovnih prostora.

U svim zemljama regiona, ali i Evropske unije kompanija ostvaruje značajan izvoz, ali će 2014. godina ostati upamćena po značajnom proboju na tržišta svih zemalja okruženja i Evrope.

Osim svega navedenog, PAVSTONE je jedna od retkih kompanija koje uvoze najrazličitije materijale i to iz Kine, Indije, Afrike, Italije, ali moramo napomenuti da oni nisu zaboravili ni kvalitetne materijale iz zemalja bivše Jugoslavije.

Frekvencija uvoza i izvoza uslovila je i postojanje dve bescarinske zone, koje PAVSTONE poseduje, ali da bi modernu i razvojnu strategiju i ostvarili neophodna je moderna infrastruktura, što se i svakodnevno trude da postignu u svim predstavništvima.

S obzirom na to da kompanija PAVSTONE pokazuje da joj je osnovni postulat poslovanja razvoj, ona je kao osnovu razvoja postavila stalnu edukaciju. PAVSTONE ulaže u školovanje i unapređivanje znanja svojih zaposlenih, ne samo kroz učenje stranih jezika i kroz obuku u radu na najsavremenijim mašinama, već i kroz bitnu edukaciju menadžmenta.

Kompanija PAVSTONE ukupno ima 40 zaposlenih, u svim podružnicama, a posebno su ponosni na tim arhitekata koji se dokazao u svim vrstama projekata.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;