INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Multifunkcionalni nameštaj - Kuća u kocki

07.04.2014. | Inhabitat

Švajcarski dizajner Til Koneker (Till Könneker) je dizajnirao „Living Cube“: pametan komad multifunkcionalnog nameštaja koji pruža praktično svaki komad nameštaja koji vam je potreban u jednom komadu. Rešenje „Kuća u kocki“ dolazi u kompletu sa policama, policom za TV, ormanom i krevetom. Možete izabrati jedno od dve standardne kofiguracije ili poručiti od dizajnera da vam izgradi komad po meri.

„Ideja je rođena iz lične potrebe da se suprostavim ograničenjima konvencijalnog doma sa jednim jednostavnim i multifunkcionalnim dizajnom koji zadovoljava više različitih potreba“, objašnjava Til Koneker. „Dizajn se može prilagoditi svačijim ličnim potrebama.“

„Living Cube“ smešta šest važnih komada nameštaja u jedan funkcionalni prostor koji može da transformiše vaš dom. U dizajnu se nalazi prostor za TV (42"/107cm ravni ekran), police za knjige, police za obuću, orman za odeću, krevet i unutrašnja prostorija za skladištenje.

Kocka pruža neophodni skladišteni prostor, ali ima ulogu više korisne komponente u vašem domu od recimo police. „Living Cube“ se pravi od održivog, ekološkog materijala. Trenutno se proizvodi u Švajcarskoj, ali će se od skora proizvoditi i u Čikagu, SAD. Jedinice se dostavljaju u delovima, i zatim se sastavljaju na licu mesta.

Klijenti mogu birati dve standardne veličine - Mini ili Urban, ili da im se izradi prilagođeni dizaj prema njihovim specifičnim željama. „Living Cube“ je na fotografijama ovde prikazan sa završnom crnom bojom, ali on može biti i u tamnoj braon ili beloj boji. Nadogradnje dizajna uključuje šine za krevet, USB priključke za punjenje, svetla, dušeke, pa čak i prilagođavanje unutrašnjeg prostora u mini kancelarijski prostor.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;