INFONET-468X60-BANNER

Mobilni moduli stvaraju kuću u kući

22.11.2013. | Gizmag

Singapurski dizajner Dimitri Malcev (Dimitr Malcew) osmislio je seriju mobilnih modula nameštaja koji vuku inspiraciju iz tradicionalnih kućica na drvetu. Nazvani „Break-out Furniture“, moduli mogu biti spojeni da stvore „kuću“ unutar kuće ili se mogu koristiti samostalno da kreiraju privatne rekreativne zone.

„Break-out Furniture“ moduli imaju drveni ram koji ima oblik klasične kuće. Blago povišeni i smešteni na četiri točka, moduli se mogu pomerati unaokolo po želji. Unutrašnjost modula je opremljena sa bočnim policama i tri velika odvojiva jastuka.

Malcev je dizajnirao module nameštaja imajući na umu kancelarije sa otvorenim planom, gde bi se oni mogli koristiti da daju zaposlenima polu-privatni prostor za rad ili opuštanje. Ergonomija može biti problem u radnom scenariju, s obzirom da po slikama moduli izgledaju kao da mnogo više odgovaraju za potrebe opuštanja nego za tapkanje po tastaturi.

Moduli takođe mogu biti zabavni dodatak za dečije sobe, ili bi sa nekom zaštitom mogli da se koriste u dvorištima, nudeći privatni prostor u kome možete da se opustite uz dodatni bonus zasenčenja koje prave i fleksibilnosti koje nude.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;