Pametne kućice za igru

19.09.2013. | Gizmag

Ako ste ponosni roditelj i vlasnik uglađenog i elegantnog ajfona (iPhone), znate da objekti izgledom ne moraju da budu detinjasti da zadrže pažnju deci. Možda je sa ovom zamisli projektovana Pametna kućica za igru (SmartPlayhouse), kao mala igraonica koja će zabaviti vašu decu uz lep, moderan i čist izgled.

Pametna kućica za igru je upravo to: mesto za decu uzrasta od 2 do 10 godina. Postoje četiri projekta kućice za igru na otvorenom koje možete izabrati, nazvane Casaforum, Illinois, Kyoto i Hobikken, od kojih su poslednja dva dostupne i u obliku unutrašnjih modela.

Proizvođači Pametne kućice za igru tvrde sa su spoljašnje jedinice izgarđene od visoko kvalitenih materijala otpornih na vremenske uslove koji će izdržati test vremena (i vaše dece). Kako bi se unutrašnjost kućice zaštitila od vremenskih uslova, prozori i vrata su zaptiveni, a celokupna kuća je podignuta iznad zemlje.

Prilikom projektovanja Pametnih kićica za igru vodila se posebna briga o bezbednosti. Prozori su akrilni, a vrata i prozori su zatvoreni uz pomoć magneta. Standardne verzije dolaze bez brava, mada se izvan Sjedinjenih Američkih Država brave mogu dodati kao opcija. Brave jedino mogu biti zaključane spolja.

Pametne kućice za igru mogu biti prilagođeni sa različitim dodacima i završnom obradom, uključujući i odabir boja. Elektro instalacije nisu uključene, ali su uzete u obzir ako neko bude želeo da doda osvetljenje i struju. Kućice su projektovane tako da mogu biti rasklopive ukoliko postoji potreba za njihovim pomeranjem.

Cene pametnih kućica za igru zavise od mnogo faktora i dodatnih opcija, ali ne očekujte da su jeftine. Kompanija kaže da mogu da naprave velike verzije po želji. One takođe dolaze u pakovanju i sklapaju se na licu mesta. To je posao za dve osobe, a upotreba električnog šrafcigera se preporučuje.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ljiljana 16.09.2018.
Gde pronaci ovakvo kamenje? Imate li prepor...
Zoran Ciric 10.09.2018.
Lepo to zvuci nekome ko nema veze sa poslom...
emi 10.09.2018.
ovaj zakon ce verovatno sredinom veka biti ...
Kaljevic Struganik 09.09.2018.
Ovi kameni tepisi u kuci super izgledaju, n...
Dikan 03.09.2018.
Naravno kada u Srbiji postoji samo jedna šk...