INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Viteo spoljni tuš za naopačko tuširanje

01.08.2013. | Gizmag

U zemljama u kojima su vreline leta uobičajeni prizor, imati spoljni tuš je prilično dobra stvar, ali oni zahtevaju vodovod i namenski prostor. Viteo tuš izbegava ove probleme tako što bukvalno okreće dizajn spoljnog tuša naglavačke.

Viteo tiš je prenosiva jedinica spoljnog tuša koju je dizajnirao Deni Venlet i koja ima jednostavnu bazu napravljnu od mešavine neklizajuće plastike i nerđajućeg čelika. Kada se postavi na pogodno mesto, korisnik povezuje Viteo tuš na glavni vod putem creva. Sa puštenom vodom i pod pritiskom (minimum od 2 bara je potreban), korisnik jednostavno stane na neklizajuću baštu, aktivirajući na taj način tuš.

Viteo tuš gura vodu kroz mlaznice pozicionirane oko spoljne ivice kružne osnove, sa vodotokom koji ide i do 4 metara pre nego što padne na korisnika koji stoji u sredini uređaja. On je jednostavan za podešavanje i ne zahteva ništa više od komada ravnog tla, creva i glavnog voda. Način rada osetljiv na pritisak takođe smanjuje pokretne delove na minimum.

Mogli biste, naravno, samo da kupite sprinkler, postavite ga u sred travnjaka i uživate u sličnom iskustvu tuširanja dok zalivate travu u isto vreme. Ali pretpostavljamo da Viteo cilja zrelije potrošače sa svojim tušem.

Viteo tuš se u Evropskoj uniji prodaje po ceni od 625 evra bez PDV i transporta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;