INFONET-468X60-BANNER

Investiciona konferencija: „Biomasa - mogućnosti i izazovi“

07.05.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Centralno evropski forum za razvoj, CEDEF, u okviru 80. jubilarnog Međunarodnog Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, organizuje: Investicionu konferenciju: „Biomasa - mogućnosti i izazovi“ 20. maja 2013. godine u Novom Sadu.

CEDEF organizuje Investicionu konferenciju: „Biomasa - mogućnosti i izazovi“ sa ciljem da podstakne investiranje u projekte iz oblasti biomase putem sveobuhvatne analize regulative, izvora finansiranja, naprednih tehnologija i mogućnosti sigurnog snabdevanja sirovinama, da se pruže predlozi i preporuke za veću primenu i stimulisanje upotrebe kogenertivnih sistema, kao i podstakne veća proizvodnja biogoriva.

Kao zemlja sa velikim površinama obradivog zemljišta i pod šumom, Srbija ima veliki potencijal za proizvodnju biomase. Procenjeno je da se svake godine u Srbiji proizvede ukupna količina od 12,5 miliona tona biomase, od toga u Vojvodini oko 9 miliona tona (72%).

Učešće je bez kotizacije, ali vas molimo da se obavezno registrujete na www.cedeforum.org

Iskoristite jedinstvenu priliku da u okviru CEDEF investicionog skupa dobijete korisne informacije i ostvarite direktne kontakte sa velikim brojem potencijalnih investitora i vodećih stručnjaka u oblasti energetike.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;