INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Gagecast - liveni metalni paneli

05.12.2012. | Transmaterial

Gagecast je liveni metalni završni materijal za upotrebu u vertikalnim aplikacijama. Sastoji se od metalnih obrazaca koje karakteriše visok sjaj, trodimenzionalnost, trajnost i isplativa instalacija. Gagecast se sastoji od metalnih čestica rasutih širom kalupa umesto klasične površinske primene.

Patentirani proces dozvoljava da materijal bude proizveden sa podlogama koje olakšavaju instalaciju i sa tri različita sistema postavke, čime se obezbeđuje specifikovana prilagodljivost za namenjenu aplikaciju. Određeni dizajni su ili odmah primenjivi ili se mogu prilagoditi da zadovolji zahteve za npr. debljinu vrata lifta.

Postoji dvadeset pet standardnih dizajna, mada postoji i mogućnost izrade prilagođenih panela. Svi dizajni mogu biti naručeni u specifičnom metalnom finišu, ali većina panela može biti i u dva finiša. Standardna veličina panela je 122 sa 244 santimetara. Izrada panela po radioničkim crtežima je takođe moguća. Materijal Gagecast je tipično zaštićen sa izdržljvim providnim premazom koji sprečava oksidaciju, ali je takođe dostupan i nezaštićen kako bi promovisao prirodnu patinu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DRIM
DRIM
POŽEGA
www.drim.rs

SAX
SAX
UŽICE

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;