INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Energija i čovek

09.08.2011. | Energija i čovek

Energija i čovek je sajamska manifestacija koja će prvi put biti održana od 22. do 24. septembra 2011. godine u Belexpocentru, povodom godine energetske efikasnosti.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva infrastrukture i energetike Republike Srbije, Agencije za energetsku efikasnost Republike Srbije, Evropskog pokreta u Srbiji i Grada Beograda. Organizatori manifestacije su BelExpo i TTI Group.

Energija i čovek u potpunosti podržava inicijativu Vlade Republike Srbije o podizanju svesti stanovništva o značaju energetske efikasnosti i razvijanju energetski odgovornog ponašanja, postizanju veće energetske efikasnosti, proizvodnje čiste energije i boljeg korišćenja obnovljivih izvora energije.

Manifestacija ima za cilj da pokaže da svaki čovek pojedinačno može već danas u svom stanu, kući ili preduzeću osetno da smanji izdatke za energiju. Sajam će biti interaktivan, zanimljiv i informativan. Sajamska manifestacija Energija i čovek teži da privuče veliku pažnju građana i poslovnih ljudi koji će moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima, tehnologijama, projektima i inovacijama iz ove oblasti. Biće to mesto susreta istraživača i stručnjaka, privrednika, investitora, predstavnika lokalnih samouprava, donosioca političkih odluka i predstavnika medija. Događaj će pružiti mogućnost za susrete i razmenu mišljenja i iskustava učesnika iz šireg regiona.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;