INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Veliki skup o nekretninama u Beogradu od 21. do 23. juna

13.05.2010. | Tanjug

Dve najinteresantnije teme o kojima će se diskutovati na predstojećoj sajamsko-konferencijskoj manifestaciji REBEC od 21. do 23. juna u Beogradu biće razvoj stanogradnje i "fasiliti" menadžment, odnosno upravljanje i održavanje objekata, izjavio je početkom maja pokretač REBEC platforme Aleksandar Opsenica.

On je na konferenciji za novinare istakao da je ta manifestacija, koja okuplja domaće i strane eksperte i investitore u oblasti nekretnina, ove godine "transformisana i proširena", pa će u okviru nje biti organizovano ukupno 13 prezentacija.

U okviru sajamskog dela biće organizovano šest prezentacija na kojima će biti reči o "fasiliti" menadžmentu, razvoju stanogradnje, stanju razvoja prodajnog i kancelarijskog prostora, Srbiji kao logističkom centru Balkana..., naveo je on.

U okviru konferencijskog dela skupa biće organizovano sedam panela i to o trenutnom stanju u hotelskoj i turističkoj industriji u Srbiji i regionu, pravnom okviru u oblasti nekretnina, o tome šta investitori i inženjeri treba da znaju jedni o drugima i njihovom medjusobnom odnosu.., kazao je Opsenica.

On je istakao i da će u dva panela učestvovati investitori iz Grčke i Austrije, koji će govoriti o svojim iskustvima u poslovanju na tržištu nekretnina u Srbiji.

Direktor kompanije "Ocean atlantics" za Srbiju Aleksandar Zavišić ukazao je na važnost održavanja tog skupa, kako bi se u Srbiji radilo još više na popularizaciji pomenutih tema, a pre svega edukaciji svih učesnika na tržištu, jer je stanogradnja, kao i gradjevinarstvo uopšte "jedna od najznačajnijih privrednih grana u Srbiji".

Kako je najavljeno, učesnici REBEC-a će biti u prilici da više saznaju i o politici banaka prilikom plasiranja kredita za kupovinu stanova i odobravanja projektnog finasiranja, uredjenju zakonske regulative u toj oblasti...

Manifestacija čiji je naziv REBEC akronim od Real Estate Belgrade Exbition & Conference) nastala je 2008. godine, po ugledu na najpoznatije sajmove nekretnina u svetu i to sa ciljem postavljanja platforme za prikupljanje informacija, umrežavanje stručnjaka i investitora, privlačenje stranih fondova i predstavljanje svetu potencijala razvoja tržišta nekretnina u Srbiji.

Ovogodišnji REBEC, treći po redu, održava se u hotelu "Kontinetal".

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;