KLEEMANN LIFTOVI
KLEEMANN LIFTOVI
22310 PEĆINCI-ŠIMANOVCI, SRB
GOLUBINAČKA B.B.

022 480 280, HITNI POZIVI
022 409 000
022 480 090
022 409 090
ZORAN ĐURIĆ

KLEEMANN LIFTOVI

KLEEMANN je jedna od vodećih firmi u industriji liftova i podiznih uređaja na evropskom i svetskom tržištu osnovana 1983.g. u Grčkoj. U više od 30 uspešnih godina firma KLEEMANN je stekla iskustvo koje je stvorilo snažan svetski brend, te rezultiralo standardima visokog kvaliteta i fleksibilnim specijalizovanim rešenjima po kojim je firma poznata.

Zahvaljujući širokom tehničkom znanju i sopstvenim proizvodnim kapacitetima, KLEEMANN zadovoljava potrebe svakog tržišta i zato svoje proizvode izvozi u 98 zemalja širom sveta. Uspešnom strategijom i opreznim investicijama KLEEMANN je prisutan u 14 država gde ima filijale i svoja prodajna mesta (Grčka, Turska, Srbija, Rumunija, Kina, Velika Britanija, Rusija, Australija, Poljska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Nemačka, Saudijska Arabija, Francuska i Azerbejdžan).

KLEEMANN LIFTOVI je firma za proizvodnju i prodaju liftova sa sedištem u Šimanovcima u Srbiji, osnovana 2005.g. radi promovisanja proizvoda firme KLEEMANN na srpskom i regionalnim tržištima, kao prva inostrana green-field investicija u oblasti liftova, na lokalu. Tokom protekle decenije delovanja, stvorena je regionalna mreža stalnih partnera – instalatera i održavalaca, uz konstantan transfer informacija o proizvodima i veštinama kroz dokumentaciju–uputstva i putem obuka i seminara na srpskom jeziku koji se organizuju u Šimanovcima.

Godine 2013. startovala je domaća serijska proizvodnja kompletnih MRL liftova i liftovskih elemenata, koncipirana tako da se optimalno uklopi u međunarodnu podelu rada sistema Kleemann. To znači da se kompletan sertifikovani model lifta isporučuje na domaće, ali i na inostrana tržišta (Rusija i zemlje EU ) direktno, ili distribucijom uz podršku matične kuće u Grčkoj. Pored mehaničke opreme, u elektro-pogonu se kompletiraju i elektronski sistemi upravljanja i regulacije i testira se cela instalacija svakog pojedinog proizvedenog sistema.

Post-prodajne aktivnosti i podrška na srpskom jeziku uz promptnu isporuku rezervnih delova sa zaliha u Šimanovcima su značajan segment rada firme. Elementi i sistemi koji nisu na lageru u Srbiji, dopremaju se redovnim nedeljnim transportima iz matične kuće u Grčkoj.

U oblasti modernizacije liftova Kleemann nudi pouzdana, kompatibilna rešenja, prilagođena svakom zahtevu. Bilo da je u pitanju potpuna ili delimična zamena lifta, specijalno rešenje ili samo zamena komponenti Kleemann svojom modernizacijom unapredjuje iskustvo korisnika ne samo u estetskom smislu već pre svega u komforu vožnje i pouzdanosti prilikom korišćenja lifta.