TECHNOPARTNER GROUP
TECHNOPARTNER GROUP
11283 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
TAŠKA NAČIĆA 5 B

060 0360 200
060 6151 230

TECHNOPARTNER GROUP

TechnoPartner Group je kompanija osnovana sa ciljem da postane partner u pronalasku najboljeg rešenja za kuću, fabriku, sportski objekat, farmu.

Kao kompanija koja je posvećena iznalaženju najboljih rešenja u oblasti sistema za obezbeđivanje tople vode, grejanja i klimatizacije kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske potrebe, za svoje klijente obezbeđuju najkvalitetnije rešenje koje se odlikuje velikom iskorišćenošću i znatnom uštedom energije. Kao zastupnici velikih i poznatih kompanija, imaju obavezu da svojim korisnicima, u svakom trenutku, obezbede najkvalitetniji proizvod, uslugu i servis. Zbog toga su uveli koncept „JUST IN TIME“, koji podrazumeva iskorišćenje postojećih resursa, a sve u cilju kreiranja jednog novog načina poslovanja koji bi obuhvatao zaokruženje procesa prodaje i usluge, kako u smislu kvaliteta proizvoda, projektovanja, rokova isporuke, tako i u smislu zatvaranja najpovoljnije finansijske konstrukcije.

Osnovne prednosti kompanije TechnoPartner Group jesu tehnička podrška ka saradnicima, projektantima, izvođačima, serviserima.

Kao kompanija koja sarađuje direktno sa proizvođačima opreme u svakom trenutku su spremni da odgovore na sva pitanja, nedoumice, a njihovi projekti se potvrđuju od strane samih proizvođača opreme. Time omogućavaju klijentu da obezbedi najjoptimalnije, najjefikasnije i što je najbitnije, najpovoljnije rešenje.
Ono što ih izdvaja jesu iskustvo koje poseduju u rešavanju problema u oblasti klimatizacije, grejanja i tople sanitarne vode, a takođe i zaokružen proces primene tog rešenja, uključujući projektovanje, isporuka opreme, izvođenje.

U svom asortimanu poseduju i specijalne toplotne pumpe visokih performansi za industrijsku primenu, kao i za primenu u najjekstremnijim uslovima rada. Moderna industrija sve vise zahteva veći nivo preciznosti i kvaliteta sa maksimalnim iskorišćenjem opreme. Njihova rešenja su specijalno kreirana kako bi se obezbedio nesmetan proces rada 24 časadnevno, 365 dana u nedelji uz visoku pouzdanost u radu čaki u najtežim uslovima.

Posebno su ponosni na svoj program posvećen korisnicima u poljoprivredi (farmama, gazdinstvima, zadrugama) kojima mogu da ponude rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe, uz minimalna ulaganja. Shvatajući da je poljoprivreda najznačajnija grana razvoja Srbije, svojim klijentima su obezbedili najsavremenija rešenja u oblasti sistema za toplu vodu, klimatizacije, ovlaživanja za farme, vinske podrume, staklenike, skladišta i sl. Sva rešenja su u skladu sa postojećim evropskim standardima i sa najnovijim svetskim trendovima u poljoprivredi.

U asortimanu  kompanije postoje toplotne pumpe od 5 kW od 2.200 kW za sve vrste primena i rešenja. Takođe nude kompletna rešenja kako za investitore tako i za projektante i izvođače. Za svaki objekat su spremni da nađu najoptimalnije i najefikasnije rešenje, koje će biti najisplativije. Višegodišnje iskustvo u segmentu grejanja, hlađenja i tople sanitarne vode im daje mogućnost da ispune sve zahteve investitora u tim segmentima od projektovanja, isporuke opreme i izvođenja.