THRACE NONWOVENS & GEOSYNTHETICS S.A.
THRACE NONWOVENS & GEOSYNTHETICS S.A.
67100 XANTHI, GR
MUNICIPALITY OF AVDIRA

022 321 555
063 353 206
022 323 628
SLOBODAN ČULIĆ, menadžer prodaje

THRACE NONWOVENS & GEOSYNTHETICS S.A.

Koristeći polipropilen kao glavnu sirovinu od 1977., Thrace Group-a je postala jedan od glavnih proizvođača tehničkih materijala i pakovanja u svetu. Sa globalnim prisustvom (16 kompanija koje rade u Evropi, Aziji, Australiji i Americi) i radnom snagom od 1600 specializovanih profesionalaca, Thrace Group-a proizvodi visoko kvalitetne proizvode za preko 1500 klijenata u mreži od preko 80 zemalja.

TEHNIČKI MATERIJALI
Kod njih se mogu nabaviti i svi geosintetički proizvodi, a trenutna ponuda Thrace Group geosintetičkih proizvoda uključuje:

Proizvodi Thrace Group-e su ispitani i testirani u značajnim infrastrukturnim projektima širom sveta, uključujući izgradnju puteva i pruga, deponija, tunela, zaštite kosina, obaloutvrda i zaštite vodnih tokova.

Sa preko 20 godina iskustva u građevinskom sektoru internacionalno, Thrace Group proizvodi neke od najkvalitetnijih paro-propusnih i paro-nepropusnih membrana za izolaciju krovova i zidova, kao i troslojnih membrana za zaštitu izolacije, zaštitnih materijala za građevine, zaštitne mreže za radove na putu, kao i materijale za kontrolu paropropusnosti u krovnim konstrukcijama. Thrace Group takođe nudi širok spektar proizvoda za Agro-hortikulturnu upotrebu: seriju tkanih, predenih i iglano-netkanih tkanina (uključujuci tkane i netkane pokrivače tla, mreže za zasenu i zaštitu, materijale za kontrolu rasta korenja) koji se koriste u mnogim pejsažnim projektima. Proizvodi su dostupni i u formi mini rolni za DiY tržište, pod brendom Terrahome www.terra-home.com koji se mogu koristiti u domaćinstvima.

SVET MATERIJALA I REŠENJA
Sa 28 najsavremenijih tehnologija, vertikalnom integracijom, jakom R&D i filozofijom okrenutom kupcu, baziranom na fleksibilnosti i individulanom prilazu svakom kupcu, Thrace Group pravi svoje proizvode po meri kupca, poštujuci rokove i vrednost svake investicije.

Za detaljne informacije o proizvodima i uslugama Thrace Group posetite website i budite slobodni da ih kontaktirate (www.thracegroup.com).